RETKO POJAVLJIVANJE KLINTA ISTVUDA PRED SVOJ 94. ROĐENDAN: Evo kako sada izgleda glumačka legenda, a u jednome se NE PREDAJE FOTO
Foto: AP Jordan Strauss

DOBRO SE DRŽI

RETKO POJAVLJIVANJE KLINTA ISTVUDA PRED SVOJ 94. ROĐENDAN: Evo kako sada izgleda glumačka legenda, a u jednome se NE PREDAJE FOTO

Pop kultura -

Legendarni glumac i reditelj Klint Istvud uoči svog 94. rođendana pojavio se na događaju u Kaliforniji.

Klint Istvud je viđen na događaju čiji je domaćin bila zaštitnik prirode dr Džejn Gudol. Ovo je retko pojavljivanje filmske legende u javnosti posle duže vremena.

Sa 93 godine Klin Istvud došao je na događaj u plavoj kariranoj flanel košulju, sive pantalnoma i patikama. Ekskluzivne fotografije glumca i reditelja objavio je Daily Mail. U desetoj deceniji života čovek koji je zaštitino lice sedme umetnosti Holivuda se ne predaje.

Klint Istvud koji 31. maja puni 94 godine, doživeo je uspešnu filmsku karijeru. Uprkos svojim poodmaklim godinama, Istvud ostaje aktivan na u sedmoj umetnosti i trenutno režira i producira predstojeći film, "Porotnik br. 2", sa Nikolasom Holtom i Toni Kolet u glavnim ulogama.

Triler je počeo da se snima u junu 2023. i očekuje se da će biti Istvudov poslednji.

( Kurir.rs / Daily Mail / Blic žena / T. B . )

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track