NOVI ŠOK PREOKRET NA EVROVIZIJSKIM KLADIONICAMA: Hrvati opet NA TRONU, Bejbi Lazanja svrgnuo ŠVAJCARCA, a evo gde je Srbija
Foto: Printscreen/ Eurovision Song Contest, Printscreen/RTS Pesma Evrovizije

SITUACIJA SE MENJA

NOVI ŠOK PREOKRET NA EVROVIZIJSKIM KLADIONICAMA: Hrvati opet NA TRONU, Bejbi Lazanja svrgnuo ŠVAJCARCA, a evo gde je Srbija

Pop kultura -

Hrvatski predstavnik na Evroviziji, Bejbi Lazanja, ponovo je prvi na kladionicama.

Kako trenutno stvari stoje, Bejbi Lazanji, koji svoju zemlju predstavlja s pesmom "Rim Tim Tagi Dim", predviđaju 24 odsto šanse za pobedu. S prvog mesta je, nakon mesec dana, svrgnuo Švajcarca Nema, koji sada, prema predviđanjima, ima 17 odsto šanse.

Dora, glasanje, Bejbi Lazanja
foto: Printscreen/HRT

I dok je situacija u samom vrhu kladioničarske liste neizvesna, srpska predstavnca Taya Dora se, kada su kladionice u pitanju, nalazi na 23. mestu.

Evrovizija 2024
foto: Printscreen

Teya Dora proslavila rođendan s Bejbi Lazanjom u Malmeu

Teya Dora je u Švedskoj upriličila veliku proslavu povodom svog rođendana, na kom je okupila ekipu sa Evrovizije, a goste je zajedno s njom dočekivao i predstavnik Hrvatske Bejbi Lazanja.

Teya Dora
foto: Printscreen/Instagram/Kristina Radenković

Detalji sa proslave su završili na društvenim mrežama, a na njima se vidi nekoliko torti, pink dekoracija i mnoštvo ljudi koji su uveličali slavlje.

Teya Dora je za ovu priliku ponela dekoltiranu belu haljinu, koja joj je odlično pristajala, a sve vreme je imala osmeh na licu.

Srbija nastupa u prvom polufinalu

Teya Dora će inače s pesmom "Ramonda" Srbiju predstaviti u prvoj polufinalnoj večeri Evrovizije, 7. maja, a ovo je redosled svih učesnika u prvom polufinalu:

Teya Dora, Teodora Pavlovska
foto: Sarah Louise Bennett, EBU

Prvi će nastupiti Kipar, druga Srbija, a zatim Litvanija, Irska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Ukrajina, Poljska, Hrvatska, Island, Nemačka, Slovenija, Finska, Moldavija, Švedska, Azerbajdžan, Australija, Portugalija, a poslednji Luksemburg.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:18

Prošlogodisnji predstavnik na Evroviziji Luke Black predao je Teya Dori zastavu Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track