PONOVO IZBIO INCIDENT U KANU! Glumica NAPALA istu radnicu obezbeđenja koja se svađala sa njenom koleginicom, a onda je nastao HAOS
Foto: screenshot X/ViralThingz

ŠTA SE TO DEŠAVA U KANU?

PONOVO IZBIO INCIDENT U KANU! Glumica NAPALA istu radnicu obezbeđenja koja se svađala sa njenom koleginicom, a onda je nastao HAOS

Pop kultura -

Još jedna ružna svađa izbila je na crvenom tepihu u Kanu. Ista članica obezbeđenja koja se pre nekoliko dana posvađala s Keli Rouland, sada se sukobila i s glumicom Masijel Taveras. Ona se pripremala da razgrne šlep haljine s prikazom Isusa, ali žena iz obezbeđenja ju je zaustavila.

Snimak svađe pokazuje kako je Taveras prkosila savetima i bacila šlep svoje haljine niz stepenice, a zatim je situacija eskalirala do toga da je glumica gurnula obezbeđenje dok je ulazila na događaj. Nejasno je zbog čega je tačno nastao sukob, samo tri dana nakon scene s Rouland.

Podsetimo, Keli je na snimcima delovala vrlo besno. Najpre je potapšala obezbeđenje, a onda su započele raspravu. Tada je pukla - namrštila se, mahala je prstom i vikala. Brzo je došlo drugo obezbeđenje koje je počelo da priča s koleginicom, a pevačica je još jednom viknula na ženu.

( Kurir.rs / Index.hr / T.B. )

Bonus video:

02:41

NOVA SRPSKA SERIJA U INOSTRANSTVU! Zlatni dečko ima šansu da bude predstavljen CELOM SVETU (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track