BUDITE KIM DŽONG UN: Neuništivi vođa ratuje protiv Amerike u video-igrici!
Foto: YOUTUBE

Nepobediv

BUDITE KIM DŽONG UN: Neuništivi vođa ratuje protiv Amerike u video-igrici!

Tech -
Kim uništava neprijateljsku tehniku i živu silu, makar u kontroverznoj video-igrici u kojoj se možete oprobati u ulozi diktatora Severne Koreje

Neuništivi Kim puca sa zemlje i iz vazduha!Ovo je scenario igrice koju su napravili američki developeri. Kao što se vidi na tizeru, Kim je nepobediv i uništava neprijateljsku tehniku i živu silu. Reč je o kontroverznoj video-igrici u kojoj se možete oprobati u ulozi diktatora Severne Koreje, koji se bori protiv "imperijalista"!

Igra pod nazivom „Slavni vođa!" (Glorious Leader) je osmišljena kao retro igra sa preko sedam nivoa, koji igračima dozvoljavaju da „poraze talase imperijalizma i kraljice nivoa kao i da jašu jednoroge"! Studio iz Atlante Moneyhorse Games najavio je da bi igra trebalo da bude dostupna do kraja 2014. godine pomalo provokativnom porukom: „Demokratska narodna republika Koreja naređuje vam da znate da kapitalističke svinje iz Moneyhorse studija razvijaju Slavnog vođu!".

Džef Miler, izvršni direktor studija, izjavio je da bio motivisan da razvije ovu igru usled fascinacije Severnom Korejom. On kaže da je želeo da pronađe novi način da ispriča priču ove zemlje i motiviše ljude širom sveta da počnu da pričaju o ovoj misterioznoj naciji.

http://www.youtube.com/watch?v=j8_X-9AIG-c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track