Najnovije vesti

DOSTAVLJAČ PICE ODBIO DA ORGIJA SA MANEKENKAMA! Veliki skandal izbio zbog toga, on nije hteo S*KS sa njima iz 1 razloga! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

au

DOSTAVLJAČ PICE ODBIO DA ORGIJA SA MANEKENKAMA! Veliki skandal izbio zbog toga, on nije hteo S*KS sa njima iz 1 razloga! (FOTO)

Zanimljivosti

Holandska javnost ovih dana svedoči izuzetno zanimljivom slučaju. Naime, dve lepotice iz Alkmara mogle bi završiti u zatvoru na tri meseca jer su pokušale seksualno da iskoriste dostavljača pice.

Pica, plastika, granicnik
foto: Profinedia

Kato van der Kurk i Mišel de Koning, tako bi mogle dobiti kriminalne dosjee u kojima će se spominjati pedofilija budući da je dostavljač pice u vreme incidenta bio maloletan (imao je 17 godina).

Njih dve se nalaze se na listi 500 najlepših žena u Holandiji, obe su do sada imale priliku da poziraju za ugledne svetske erotske magazine.

Priča kaže da su se te večeri nalazile u stanu u kom je bilo seksa na sve strane, da su bile pod uticajem alkohola i droga, te da su vrlo izazovno odevene dočekale mladića i krenule ga pipkati po intimnim delovima tela.

Sve su to snimale mobitelom, pa tužiteljstvo nije imalo apsolutno nikakvih poteškoća tijekom dokaznog postupka.

"Ovo je ultimativni san svakog dostavljača pice, ali i naš. Dođi da ga zajedno ispunimo", čuje se tokom tog snimka u trajanju od 43 sekunde, a na kojoj se ujedno i vidi kako jedna od lepotica stavlja ruku na mladićevo međunožje.

Mladić se potom povukao uz izgovor da mora da nastavi da radi, a na suđenju je rečeno da je nedugo zatim pretrpeo napad panike budući da je u prošlosti bio seksualno zlostavljan.

Advokat devojaka pokušao je da ih odbrani uz tvrdnju da je u pitanju bila šala koja je izmakla kontroli, da se mladić njegovim klijentkinjama činio starijim, ali ta priča nije prošla jer su ogorčene devojke nešto kasnije nazvale mladićevog poslodavca i zatražile da ga se otpusti jer je odbio seks sa njima.

Presuda će biti donesena 2. novembra, a tužilac je u završnom izlaganju rekao sledeće:

"Zamislite samo da je situacija bila obratna, da su se dvojica punoletnih tipova tako ponela prema 17-godišnjakinji. Za mene tu nema nikakve razlike i devojke moraju odgovarati za seksualni napad i za snimanje filma pedofilskog sadržaja", prenosi njegove reči portal De Telegraaf.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

CRNA SVADBA IMALA 19 VERZIJA SCENARIJA Nova serija predstavljena u Kinoteci, a na male ekrane se vraća jedan veliki glumac
00:56

CRNA SVADBA IMALA 19 VERZIJA SCENARIJA Nova serija predstavljena u Kinoteci, a na male ekrane se vraća jedan veliki glumac

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja