KAKVA FACA! ŠARENAC SE NAŠALIO NA SOPSTVENI RAČUN: Mrežama kruži ova fotka, a on je povukao CARSKI potez i sve oduševio! (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS1

slatko smo se nasmejali

KAKVA FACA! ŠARENAC SE NAŠALIO NA SOPSTVENI RAČUN: Mrežama kruži ova fotka, a on je povukao CARSKI potez i sve oduševio! (FOTO)

Zanimljivosti -

Slobodan Šarenac je naš proslavljeni sportski komentator koga mnoge generacije pamte najpre sa košarkaških utakmica. Njegov jedinstveni stil komentarisanja i ljubav prema košarci su ostali urezani mnogima, pa se slobodno može reći da se to nalazi u našoj kolektivnoj svesti.

Međutim, zbog izrazite markantnosti, Šarenca su mnogo puta "mešali" sa Jovanom Memedovićem koji je svoju karijeru počeo kao komentator bokserskih mečeva, kao i emisija posvećenih ovom plemenitom sportu.

Jovan Memedović, Slobodan Šarenac
foto: Printscreen

Pojavom društvenih mreža, ta šala o tome kako Šarenac i Memedović liče je samo dobila dodatni zamah, a Šareni je jednim tvitom dokazao kakav je car i da ume da se našali na sopstveni račun.

Naime, on je na svom Tviteru podelio sliku, odnosno mim koji je oduševila Internet.

Komentari ispod fotke su bili pozitivni i svi su hvalili Šarenog.

"Nema prenosa košarke bez Šarenog! Nema prenosa fudbala bez Ace Informacije! Nema prenosa života bez Memedovića!", pisao je jedan tviteraš što poprilično govori ko je ostavio koliki pečat na našem medijskom nebu i za šta se svaki od ove gospode vezuje.

"Što bi reko Drago Torbica Memedoviću "E, moj Šarenac...", "Pa realno koliko su te puta zamenili sa Memedovićem","Najkul ljudovi su oni koji znaju da se šale na svoj račun" pisali su tviteraši oduševljeni što se Šarenac šalji na svoj račun i što je svestan zamene sa Memedovićem.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:47

TITOV ŠPIJUN OTKRIO PRIČU KOJA NE POSTOJI NA INTERNETU! Dragiša Ivelja pisao o burnom životu, JEDNA AKCIJA MU JE POSEBNA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track