POČELA JE VLADAVINA JARCA USRED RETROGRADNOG MERKURA: Ova TRI ZNAKA će NADRLJATI u narednim nedeljama! Slede NOVČANI PROBLEMI!
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

POČELA JE VLADAVINA JARCA USRED RETROGRADNOG MERKURA: Ova TRI ZNAKA će NADRLJATI u narednim nedeljama! Slede NOVČANI PROBLEMI!

Zanimljivosti -

Počela je vladavina Jarca, znaka poznatog po ozbiljnom pristupu životu.

Njegova vladavina traje od 22. decembra do 20. januara, a taj period će obeležiti uzbuđenje oko početka nove godine, nakon čega sledi naglo otrežnjenje i povratak u stvarnost. Ove godine će vladavina Jarca biti u znaku retrogradnog kretanja Merkura, a ovim znakovima dolaze nevolje.

Ovan

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

Ovnovima će vladavina Jarca biti prilično stresna zbog nepredvidivih poslovnih događaja. Osećaće da se mnogo toga događa van njihove kontrole, a spoznaja da ne drže sve konce u svojim rukama ispuniće ih nervozom. Iako će imati velike poslovne apetite, nije vreme za drastične odluke. Trebalo bi da budu strpljivi i iskoriste ovaj period za planiranje svoje buduće strategije.

Rak

rak
foto: Profimedia

Susreću se s nesporazumima u bračnom i porodičnom životu. Osećaće da ih ljudi ne razumeju, pa će često inicirati svađe, a suzama i ucenama pokušavati da dođu do onoga što žele. Treba da se suzdržavaju od naglih reakcija i odluka koje bi mogle da imaju dalekosežne posledice. Samci neka pripaze da ne padnu na čari neiskrene osobe.

Vaga

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Vage će se žaliti na promenu finansijskih okolnosti, a za to će biti same krive. Narednih dana potrošiće mnogo novca na provod, izlaske, hranu i putovanja, pa bi početkom sledeće godine mogli da se nađu u nezavidnoj poziciji. Najviše će ih frustrirati prigovaranje ukućana, pa će svađe biti česte. Mnogi će posegnuti za hranom i pićem kako bi se oraspoložili, ali to bi moglo da ugrozi njihovu liniju.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

00:40

ASTROLOG O SVETSKOM PRVENSTVU! Kamerun, Maroko, Argentina... Svi su imali svoje VRAČARE, zbog OVIH obreda su se dizali iz pepela!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja