Najnovije vesti

U BRITANSKOM "MILIONERU" PITANJE O ŠLJIVOVICI ZA 150.000 €: Takmičar morao da zove MAJKU u pomoć, o njenom odgovoru bruje mreže
Foto: Printscreen/Twitter

VIRALNO

U BRITANSKOM "MILIONERU" PITANJE O ŠLJIVOVICI ZA 150.000 €: Takmičar morao da zove MAJKU u pomoć, o njenom odgovoru bruje mreže

Zanimljivosti -

Pitanje za 125.000 funti u britanskom izdanju kviza "Želite li da postanete milioner" doprlo je i do srpskih korisnika društvenih mreža jer se odnosilo ni manje ni više nego na našu šljivovicu.

Pitanje na koje bi svaki čovek s ovih prostora odgovor dao kao iz topa, britanskog takmičara je namučilo, te je morao da, u skladu s propozicijama kviza, zove mamu u pomoć.

"Koje voće je glavni sastojak rakije šljivovice" glasilo je pitanje, a među ponuđenim odgovorima našli su se višnja, kajsija, narandža i šljiva.

S obzirom na to da je imao mogućnost korišćenja pomoći, a da odgovor na pitanje nije znao, takmičar je odmah pozvao svoju majku, koja je bez razmišljanja dala odgovor šljiva. Kad ju je sin upitao da li je sigurna, žena je potvrdila, te mu je pomogla da osvoji neverovatnih 125.000 funti (što je negde oko 150.000 evra).

"Volim te, mama", rekao je takmičar, a voditelj se nadovezao da bi i on voleo njegovu mamu jer pije šljivovicu.

Ovaj trenutak iz kviza postao je viralan na društvenoj mreži X, a Srbi su naročito bili oduševljeni izborom pitanja.

"Jedna je majka!", "Kô iz topa odgovorila", "Po brzini odgovora se vidi odakle su koreni", bili su samo neki od duhovitih komentara.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

28:42

KVIZ-S06-EP34

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track