Najnovije vesti

TEŠKI STRESOVI IZAZVALI SU DRAGOMIRU SRČANE PROBLEME: Nije ni pretpostavljao da će ih na ovaj način rešiti lako i brzo!
Foto: Profimedia

TEŠKI STRESOVI IZAZVALI SU DRAGOMIRU SRČANE PROBLEME: Nije ni pretpostavljao da će ih na ovaj način rešiti lako i brzo!

Zdravlje

- Bio sam iznenađen rezultatima, koje uopšte nisam očekivao. Jednostavno, hteo sam da probam alternativno rešenje za svoje probleme, i mogu da kažem da sam ostvario „pun pogodak“ sa Antistres + Corvit + Cirkul BIO – TEO kapima Steve Marića – kaže Dragomir Mijatov (62), poljoprivrednik iz Zrenjanina.

- Kada su me snašli problemi, konkretno gušenja, gubljenje daha, aritmija, visok pritisak, deca su mi skrenula pažnju na ove biljne kapi. Učinilo mi se da, pored terapije koja mi je prepisana, mogu pomoću njihovih proizvoda da pokušam da popravim svoje zdravstveno stanje. Lekovima sam ubrzo rešio pritisak, a sa aritmijom i gušenjem je išlo sporije. Pre nešto manje od godinu dana, naručio sam prvi Antistres + Corvit + Cirkul BIO – TEO komplet kapi Steve Marića, i prosto se iznenadio koliko je to bilo delotvorno za kratko vreme.

foto: Promo

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj 13317/2018

Kada je Dragomir povećao unos kapi na 15 po dozi, gubljenje daha je nestalo, aritmija se primirila i proredila, i kaže da je imao više snage za posao kojim se bavi.

- Samo oni koji su imali ovakve probleme, znaju koliko se gubi snaga i radna sposobnost, i koliko čovek postaje uznemiren – nastavlja Dragomir. – Imao sam 52 godine kada je firma u kojoj sam proveo gotovo ceo radni vek prestala da radi. Bio sam šef knjigovodstvene službe, gde čovek zaista mora da bude maksimalno koncentrisan na ono što radi. Naravno, i to je uticalo na kasniju pojavu mojih zdravstvenih problema, ali mnogi stresovi su ipak bili glavni uzrok nestabilnog zdravlja.

Posle gubitka posla, Dragomir se prihvatio poljoprivrede i stočarstva. Posla je uvek bilo na pretek, a nastavio je i da radi u radionici koju je nasledio od oca.

- Svaki zanat je zlatan, što se u mom slučaju i obistinilo, posle gubitka posla. Taj zanat sam naučio od oca, još u toku školovanja. I dan – danas popravljam poljoprivredne mašine. Moram da naglasim da je to velikim delom zasluga Antistres + Corvit + Cirkul BIO – TEO kapi Steve Marića. Aritmija mi se gotovo izgubila, eventualno ponekad osetim veoma slabo preskakanje srca. Popio sam četiri kompleta, i zaista se sjajno osećam, radim sve poslove koji mi „padnu pod ruku“.

Kako naglašava Dragomir, gubljenje daha je potpuno nestalo.

- Kada sam video koliko su meni pomogle Antistres + Corvit + Cirkul BIO – TEO kapi Steve Marića, nagovorio sam svoju decu da ih uzimaju. Moj sin je bio sportista, ali posle povrede nije više mogao da se aktivno time i bavi. Lekari su ustanovili da ima „sportsko srce“, i bio sam uveren da bi mu BIO – TEO kapi pomogle, i nisam se prevario. Mom sinu je dobro, a na sreću je diplomirao informatiku i danas se time bavi.

Ćerkama je Dragomir takođe savetovao da uzimaju Antistres + Corvit + Cirkul BIO – TEO kapi Steve Marića, kako bi ojačale srce, da bi duže bile zdrave svojoj deci.

- Nama je BIO – TEO zaista pomogao kao porodici, da duže ostanemo zdravi i nameravamo da nastavimo sa uzimanjem kapi.

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul možete poručiti OVDE po ceni od 2.880 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...