Najnovije vesti

POTRAŽILA JE POMOĆ PRIRODE JER LEKARE NIJE MOGLA DA ČEKA: Više nema srčane tegobe, pročitajte kako!
Foto: Profimedia

POTRAŽILA JE POMOĆ PRIRODE JER LEKARE NIJE MOGLA DA ČEKA: Više nema srčane tegobe, pročitajte kako!

Zdravlje

Dragana je trebalo da ide na operaciju srca, baš pred epidemiju korona virusa. Sve se poremetilo u zdravstvu, pa nije stigla ponovo da ode kod lekara da joj zakažu termin i nije znala kada će uopšte moći da ode.

- Strah je bio veliki da se ode kod lekara, da se ne bih zarazila virusom, a moje stanje bilo je gotovo katastrofalno – kaže Dragana (74). – Nisam bila u stanju da odem iz jedne sobe u drugu. Slabost je bila velika. Desna aorta bila je začepljena 80 odsto. Godinama sam osećala nemoć, i eto, došlo je do operacije.

Kako nam je gospođa Dragana ispričala, njena ćerka nije htela više da čeka na pomoć lekara, već je potražila rešenje na drugom mestu. Obe kažu da veruju u isceliteljsku moć prirode, i u svom traganju za lekom na internetu su pronašle Bio-Teo proizvode. Pročitale su iskustva ostalih korisnika, koji su veoma hvalili komplet biljni komplet br.1 za srce.

- Oberučke sam prihvatila ćerkin savet i počela da pijem ove kapi, jer nisam mogla više da podnesem svoje bezvoljno i, iznad svega, slabo stanje. Kada sam sa 15 prešla da pijem 20 kapi, poboljšanje je bilo veoma vidno. Vratilo mi se i raspoloženje, snaga – mogla sam da izađem napolje i šetam, a i da nešto uradim po kući – kaže gospođa Dragana.

Kako nam naša sagovornica dalje kaže, kada je popila ceo biljni komplet br.1 za srce, njeno stanje se još više poboljšalo, da bi posle završetka drugog kompleta počela da se oseća izuzetno dobro. Trenutno je pri kraju četvrtog i iznenadila je sve oko sebe. Naime, posle dužeg vremena, mogla je da sedne u automobil i da vozi.

- Za moju ćerku, ali i za mene, to je bilo veliko iznenađenje, jer bez obzira što cenimo biljne preparate, nismo očekivale ovakve rezultate. Prosto sam se preporodila. Sada, kada završavam ispijanje četvrtog kompleta br.1 za srce, odlično se osećam i jedva čekam da odem kod lekara na kontrolu, da vidim šta se to desilo.

- Naglašavam da se takođe pridržavam i lekarske terapije, koja je sigurno isto tako doprinela da se moje ukupno stanje poboljša – nastavlja gospođa Dragana. – Danas, čini mi se, sve mogu kao pre, a što je najvažnije, sjajan je osećaj da više nisam nemoćna i „gotova“, i da nije svemu kraj.

Moja ćerka svima preporučuje Bio-Teo biljni komplet br. 1 za srce, i radosna je što uspela majci da pronađe lek. Nameravam da popijem svih osam kompleta, kako Bio-Teo i preporučuje, jer su kapi zaista „čarobne“ – zadovoljno na kraju poručuje gospođa Dragana.

Biljni komplet br.1 za srce sastoji se od 3 proizvoda (bočica kapi) i on:

Jača snagu oslabljenog srčanog mišića Poboljšava cirkulaciju Čisti krvne sudove Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima Reguliše holesterol i trigliceride Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića) Otklanja posledice infarkta Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.

foto: Promo

Cena biljnog kompleta br.1 za Srbiju iznosi 2.880 rsd, za BiH 47 KM, a za Crnu Goru 26 €. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Video iskustva korisnika:

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...