Najnovije vesti

ODLIČNO ZA TRBUŠNJAKE: Radite OVO svakog dana po 23 MINUTA ako želite RAVAN STOMAK!
Foto: Promo

ODLIČNO ZA TRBUŠNJAKE: Radite OVO svakog dana po 23 MINUTA ako želite RAVAN STOMAK!

Žena

Ko pominje vežbanje na ovih 100 stepeni! Ne, nije to u pitanju, već nešto još bolje – pogledajte OVDE šta će vam pomoći da imate RAVAN stomak na kom će vam svi zavideti!

Trenažer za trbušnjake Six Pack! On je mnogima pomogao da dovedu svoje telo u savršenu formu, a funkcioniše na principu elektro stimulacije mišića koja je klinički dokazana kao efektna! Trenažer ubrzava proces gubljenja kilograma, zateže mišiće i istovremeno vas relaksira. Ima 15 nivoa stimulacije, a jedan tretman traje 23 minuta i to je sasvim dovoljno za jedan dan. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po AKCIJSKOJ ceni od 2290 rsd!

foto: Promo

Zalepite jednom u toku dana trenažer Six Pack na stomak na golu kožu, aktivirajte ga pritiskom na dugme, podesite nivo koji želite i na miru radite svoj posao, uživajte uz film, šetate ili se bavite nečim drugim.

PAŽNJA: Ne koristite blizu srca, usana niti na iritiranoj koži. Ne koristite tokom spavanja, vožnje, niti kupanja. Trenažer ne sme dolaziti u kontak sa metalnim predmetima i ne smeju ga koristiti trudnice niti osobe koje imaju bilo kakve implante ili srčane probleme.

Nabavite svoj Six Pack trenažer po AKCIJSKOJ CENI i dovedite svoje telo do perfekcije! Poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...