Najnovije vesti

PONOVO HODAM, SRCE SVE JAČE KUCA – Kapacitet mog srca sa 20, SKOČIO je na 30%, LEKARI U ČUDU!
Foto: Privatna arhiva

PONOVO HODAM, SRCE SVE JAČE KUCA – Kapacitet mog srca sa 20, SKOČIO je na 30%, LEKARI U ČUDU!

Žena

Aleksandar Čerepovski (60), avijatičar iz Crvenke, imao je operaciju gde su mu ugrađena 3 bajpasa. Posle 10 godina, doževio je šok pošto su mu doktori otkrili začepljenje od čak 95%! Aleksandar se obratio Bio-Teo Centru za pomoć i sledi njegova izjava:

 

– Nisam mogao da verujem da će me čudo vratiti u život, a to je učinio Antistres+Corvit+Cirkul Bio-Teo komplet – tvrdi Aleksandar. Mislio sam, pošto sam imao tri bajpasa, da sam rešio problem sa srcem i da mogu opuštenije da živim. Mogu da kažem da sam se baš prevario. Kad su mi doktori rekli dokle sam “dogurao” i koliko sam bio nemaran prema sebi, iskreno sam se zapitao – šta to radiš sebi? - nastavlja.

 

Mnogo sam se zamarao, noge su mi oticale, pa sam u decembru prošle godine otišao na kontrolu, na VMA, gde sam još 2008. operisan. Ugrađena su mi tri bajpasa. Rezultati su bili poražavajući – začepljenje jednog bilo je 95, a druga dva – 70 procenata – priča o svojim mukama Aleksandar Čerepovski, iz Crvenke, avijatičar u penziji.

 

Srce je radilo sa 21 do 25 procenata!

 

Doktori su rekli da u tom slučaju, sa tako oslabljenim srcem, nikakva intervencija nije moguća.

 

– Ušao sam u Studijski program – to je sistem za oslabljeno srce i javljao se na svakih nedelju dana. Posle mesec dana kontrola je produžena na jedan mesec – kaže Aleksandar.

 

– Zamor je ostao, a noge su i dalje bile otečene. Nisam imao snage da hodam duže od dva, tri koraka.

 

Žena je na internetu videla oglas BIO-TEO Centra i poručila komplet – nastavlja Aleksandar. – Posle nepuna dva kompleta, aparati su na kontroli pokazali da je moje srce ojačalo i da je procenat povećan na 31-32 odsto kapaciteta.

 

Presrećan sam, pijem lekove, kompletnu terapiju i kapi, a sada mogu da pešačim čitavih pola sata, što je za mene veliki uspeh! Mogu da radim i lagane čučnjeve, držeći se za šipku ili neki drugi oslonac. Kapi su me bukvalno digle na noge.

 

Datum: 16.03.2019.
Aleksandar Čerepovski (60), avijatičar, iz Crvenke

 

BILJNE TINKTURE TRAVARA STEVE MARIĆA SPOJ SU ZNANJA, ISKUSTVA I LEKOVITOG BILJA KOJE SE SKUPLJA NA NAŠIM EKOLOŠKIM NAJČISTIJIM PROSTORIMA. TINKTURE SADRŽE I PO DESETAK VRSTA BILJA.

 

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture i pije se 30 do 45 dana možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

 

Isporuka se vrši na teritoriji: Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

 

Benefiti korišćenja biljnih formula ovog kompleta:

 

  • Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris
  • ača snagu oslabljenog srčanog mišića

 

  • Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)

 

  • Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)

 

  • Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca

 

  • Otklanja posledice posle infarkta

 

  • Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)

 

  • Reguliše pritisak

 

  • Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga

 

foto: Privatna arhiva

Ovaj proizvod odobren je od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj: 13317/2018

 

Za najbolji efekat se preporučuje konzumiranje barem 2 kompleta za redom.

Naše biljne kapi (tinkture) slobodno mogu piti osobe koje su operisane i/ili koje piju lekove. Biljni komplet za kardiovaskularni i nervni sistem "Antistres + Corvit + Cirkul" je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i ne postoje poznate kontraindikacije. Ono što je bitno kada se piju lekovi je da se terapija lekovima NE prekida dok vaš lekar na kaže suprotno, kao i da se napravi pauza od 30 do 60 minuta između korišćnjenja lekova i naših biljnih kapi (tinktura).

 

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture (bočice) možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

 

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnim cenam pronaći ćete pritiskom OVDE.

 

(Promo - tekst / Foto:Privatna arhiva,Promo)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...