PRE I POSLE TREND ZAVLADAO SVETOM: Devojke nabacuju kilograme, pa kače slike gde su bile mršavije i izgledale GORE! Evo kako je to moguće! (FOTO)
Foto: profimedia

čudo neviđeno

PRE I POSLE TREND ZAVLADAO SVETOM: Devojke nabacuju kilograme, pa kače slike gde su bile mršavije i izgledale GORE! Evo kako je to moguće! (FOTO)

Žena -

Novi trend na društvenim mrežama, koji se krije iza haštaga #ScrewTheScale, naveo je korisnike Instagrama i Tvitera da objavljuju fotografije svojih fitnes transformacija i time skreću pažnju na to da brojevi na vagi nisu toliko bitni kao što mnogi veruju.

Trenutno se na Instagramu nalazi preko 67.000 fotografija pod ovim haštagom. Slike transformacija, od pre i posle mršavljenja, postavljene jedne kraj drugih, koje objavljuju mlade žene izazvale su konfuziju među onima koji nisi bili upućeni u trend.

Na fotografiji koja predstavlja “posle”, devojke su obično teže čak i do 10 kilograma, ali njihovo telo izgleda mnogo bolje.

Trend je nastao iz potrebe da se pokaže da, uz ispravnu ishranu i trening, nije potrebno da marimo koliko smo teški, već da se osećamo dobro i komotno u sopstvenoj koži.

Bitno je jesti dovoljno i trenirati pametno, a ne dugo. Mnoge žene su, u svojim objavama, spominjale da su posle dugih kardio-treninga bile umorne i da se rezultati nisu ispoljavali dok nisu počele pametno da treniraju.

Sa većom mišićnom masom metabolizam se ubrzava, tako da je pametnije da se dohvatite tegova i neko vreme poradite na mišićnoj masi.

foto: profimedia

Kurir.rs/Super žena/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track