ZBOG INSTAGRAMA 4 PUTA POVEĆAVALA ZADNJICU! Dani šokirala doktore: Ne znam šta su mi UBRIZGAVALI, samo legnem i nadam se najboljem
Foto: Printscreen

užas

ZBOG INSTAGRAMA 4 PUTA POVEĆAVALA ZADNJICU! Dani šokirala doktore: Ne znam šta su mi UBRIZGAVALI, samo legnem i nadam se najboljem

Žena -

Dani Banks veoma je popularna na Instagramu gde je prati više od 6,5 miliona ljudi, a proslavila se upravo zahvaljujući oskudnim fotografijama na kojima su u prvom planu njene obline.

Njena opsednutost povećanjem zadnjice dovela ju je i na male ekrane te je gostovala i u popularnoj seriji "Botched", koja donosi stvarne životne priče onih koji su se podvrgli estetskim korekcijama koje su krenule po zlu, piše Mirror.

Prilikom gostovanja u emisiji Dani je otkrila kako se na povećanje zadnjice odlučila jer je osećala da zbog društvenih mreža mora da ima "savršeno telo".

Doktorima je otkrila kako je do sada već četiri puta imala korekcije zadnjice. Pritom se nije odlučila na takozvano brazilsko podizanje, već je ubrizgala hidrogel u zadnjicu.

Frapantan je podatak da je s tim tretmanima započela još 2014. godine. Takođe, priznala je kako nije previše marila o sigurnosti, pa je tretmane izvela u "podrumu spa centar". Ovakve korekcije su tehnički ilegalne u SAD-u, no vrlo lako dostupne na crnom tržištu.

Influenserka je ujedno priznala kako ne zna šta je tačno ubrizgano u njenu zadnjicu te da je svesna kako može doći do komplikacija ako štetne strane stvari uđu u krvotok, no kako ne strahuje zbog toga te je čak spremna ponovno da se odvaži na isti postupak.

"Samo želim veliku pozadinu. Ne znam šta je u injekcijama, legnem i nadam se najboljem".

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:09

U OVOM LUKSUZU UŽIVAJU STEFAN I MISICA: Karić je u vili sa bazenom pravio LUDE žurke, a sad planira da se skroz preseli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track