ZBOG OVOGA PROGLASILI JE NAJGOROM MLADOM IKADA: Htela venčanje BEZ DECE, pa uradila nešto što je RAZBESNELO roditelje (FOTO)
Foto: Profimedia

izazvala bes

ZBOG OVOGA PROGLASILI JE NAJGOROM MLADOM IKADA: Htela venčanje BEZ DECE, pa uradila nešto što je RAZBESNELO roditelje (FOTO)

Žena -

Nepozivanje dece na venčanje je odluka koju mlada i mladoženja trebaju sami doneti, bez uticaja drugih; a ako im se ne sviđa ideja da na njihov veliki dan deca okolo trče i vrište, to bi trebali i reći. Ipak, neki roditelji takvu vest neće sretno prihvatiti, a jedna mlada je otkrila da su takvu njenu odluku neki čak i glasno kritikovali; iako je učinila sve kako bi porodica i prijatelji mogli prisustvovati njenom venčanju bez brige o deci. Objasnila je da je nedavno imala venčanje bez dece, ali je odlučila iznajmiti zatvorenu igraonicu koje je u vlasništvu njenog brata kako bi sva deca njene porodice i prijatelja mogla tamo ići na čuvanje. To mesto, kao i hranu i piće za decu, je sama i platila, da njihovi roditelji ne moraju ništa potrošiti na čuvanje, no neki su gosti svejedno imali prigovore jer je igraonica; koja je od sale za venčanje bila udaljena tri kilometra; po njima bila predaleko...

deca, Igraonica
foto: Shutterstock

"Udala sam se ovog leta i htela sam venčanje bez dece, no shvatila sam da bi to isključilo puno mojih prijatelja i članova porodice pa sam smislila ono za šta sam verovala da je dobar kompromis.Iznajmila sam bratovljevu zatvorenu igraonicu i platila osoblju da radi do kasno.Uglavnom, platila sam im da tamo budu do ponoći, bilo dece ili ne."

venčanje, venčanica, mlada
foto: Profimedia

"Svi su u igraonici bili obučeni za prvu pomoć, kao i za čuvanje dece i svi su prošli razne kontrole uključujući i kontrolu policije. Povrh toga, nekoliko starijih klinaca koji nisu hteli ići na svadbu takođe je tamo ostalo da paze na sve, kao i dve gospođe iz moje crkve. Takođe sam im naravno osigurala hranu i piće, misleći da će sve biti super. Čoveče, kako sam pogrešila!...", piše.

Deca, Zaštita, Igraonica, Polisa, Osiguranje Delatnosti
foto: Shutterstock

"Neki su doslovno bili ljuti što je tako daleko; iako je na otprilike pet minuta vožnje; ali i što deca nisu dobila istu hranu kao gosti na svadbi, iako su dobili pice, naćose i pečenu piletinu. Ljutili su se i što na svadbi nisam imala nekoga ko bi pazio na bebe koje doje...", ispričala je, pa su joj, kaže svašta rekli, iako je bila uverena da radi najbolje.

venčanica, venčanje, mlada, tužna mlada
foto: Profimedia

"Čak je moja rođena tetka imala pogrdno ime za mene jer nisam htela nekoliko desetina dece koja vrište i plaču na mojoj svadbi", zaključila je. "To što ste uradili je najbolje rešenje koje sam čula od bilo koga ko je želeo venčanje bez dece! Pružili ste im više opcija i stavili decu negde gde se zabavljaju sa svojim vršnjacima. Ko god je s tim imao problem, sam ga je tražio", napisao je jedan korisnik. "Otišli ste PUNO dalje od onoga što većina ljudi radi za venčanja bez dece. Iskreno, vi ste najbolja mlada, a vaša porodica i prijatelji zvuče kao gomila nezahvalnih ljudi", dodao je drugi, preneo je Mirror.

(Kurir.rs/Večernji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track