NAJLEPŠE BLIZNAKINJE NA SVETU ZARADILE 5.000.000 DOLARA: Evo KAKO IZGLEDAJU kao odrasle, od malena svi FASCINIRANI njihovim očima
Foto: Printscreen/Instagram

PRELEPE

NAJLEPŠE BLIZNAKINJE NA SVETU ZARADILE 5.000.000 DOLARA: Evo KAKO IZGLEDAJU kao odrasle, od malena svi FASCINIRANI njihovim očima

Žena -

Amerikanka Stefani Bojd 6. juna 2011. na svet je donela bliznakinje - Megan i Morgan, a odmah po rođenju bilo je jasno da se devojčice izdvajaju. Imale su upadljivo plave oči, koje su u kontrastu sa njihovom zift crnom kosom i tamnom bojom kože, što im je dalo vrlo upečatljiv izgled. Da sve bude još neobičnije, jedna od njih rođena je sa heterokromijom, stanjem koje podrazumeva različitu boju očiju - jedno oko joj je plavo, a drugo tamnosmeđe.

Stefani je fotografije svojih ćerkica prvi put podelila na Instagramu 2015. godine, a bliznakinje su momentalno postale internet senzacija! Ona im je dala nadimak "Trueblue twins" koji se zadržao do dana danas i po kome su prepoznatljive, zapravo isti je postao svojevrstan brend.

Lepe sestre su ubrzo postale veoma popularne širom Amerike, pa i svet, i još u ranom detinjstvu otpočeli su njihova modeling karijera i građenje imidža na društvenim mrežama. Ubrzo su proglašene najlepšim bliznakinjama na svetu, rame uz rame sa Klements bliznakinjama, koje su im još poznatije od njih.

Devojčice su boju očiju nasledile od majke, koja je iz sopstvenog iskustva dobro znala kako da odećom istakne njihovu najveću prednost. Kontinuirano je delila fotografije svojih ćerkica, kako one profesionalne, tako i one spontane iz privatnog života, pa danas Megan i Morgan imaju gotovo milion pratilaca.

One će u junu ove godine napuniti 13 godina i već su izrasle u lepe tinejdžerke koje i dalje plene pažnju neobičnim izgledom. Popularne su na svim socijalnim platformama, a akcenat su poredInstagrama, stavile i na TikTok. O tome koliko su sestre popularne možda najbolje svedoči činjenica da su inkasirale oko 5 miliona dolara, iako su godinama udaljene od punoletstva.

Kao u slučaju većine dečjih zvezda, i roditelji ovih malih lepotica dobijaju kritike da "eksploatišu svoju decu". S druge strane, Stefani i Lovel, njihovi majka i otac, tvrde da devojčice uživaju u detinjstvu i slavi i da žive i igraju se kao i sva druga deca.

(Kurir.rs/BlicŽena/J.M.)

Bonus video:

00:07

Ovo je sestra Miljane Kulić, Tijana je kopija mame Marije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track