SPAVAO SAM SA SVIM ŽENAMA SVOJIH PRIJATELJA: Ja sam poslednja osoba od koje bi to očekivali, NE PRIVLAČIM IH IZGLEDOM, ALI...
Foto: Profimedia

jedino u čemu uživam

SPAVAO SAM SA SVIM ŽENAMA SVOJIH PRIJATELJA: Ja sam poslednja osoba od koje bi to očekivali, NE PRIVLAČIM IH IZGLEDOM, ALI...

Žena -

Fetiši koliko god uzbuđenja pružali neretko mogu da počnu i da opterećuju, ali i da postanu prava zavisnot.

U prilog tome svedoči i ispovest jednog Engleza koji godinama unazad živi u Kaliforniji, ali je zavisnik od seksa sa udatim ženama.

Spavao sa svim ženama svojih prijatelja

seks, potencija, par u krevetu
foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Zapravo, njegov fetiš su žene poslovnih partnera i prijatelja. Ovaj čovek, otkrio je svoje fantazije,ali i čudne razgloge govoreći za Dejli Mejl. On je istakao da nije devijant, već je insistirao na tome da je to normalna praksa.

Ovaj čovek, ima 56 godina, oženjen je, ali svoje fantazije i fetiše vešto krije od supruge.

- Niko neće biti povređen, ako niko ne sazna - istakao je.

Tvrdeći da je zanemareno najmlađe dete koje je živelo u senci svoje starije braće, on je prvi put otkrio uzbuđenje u seksu sa zauzetim ženama kada je spavao sa devojkom svog brata u tinejdžerskim godinama.

špijun, tajna, agent
foto: Profimedia

- Osećao sam se slavno, kao da sam na vrhu sveta. Seks sa devojkom mog brata dalo mi je dodatno uzbuđenje. Imao sam seks sa nekim o kome je on, zlatni dečak u porodici, brinuo. On je manupilisao pažnjom mojih roditelja, a sada sam ja postao taj koji ima kontrolu nad situacijom - prisetio se.

Niko to od mene ne bi očekivao

Devedesetih godina prošlog veka, Englez se preselio u SAD usred procvata dot-koma, radeći u Silikonskoj dolini i udvarajući ženama svojim britanskim akcentom.

Muškarac, Odelo, Kravata
foto: Profimedia

- Radim u finansijskoj tehnologiji – često se nazivam "fintechom" - i u stvari mrzim ove događaje u vezi sa umrežavanjem. Fintech ima nesrazmerno veliki broj muškaraca koji rade u industriji i reći da su štreberi za njih je pravi kompliment. Ali jedina iskra na horizontu su večere na kojima možemo da upoznamo njihove bolje polovine - iskren je.

- Dok se rukujem sa novim poslovnim poznanikom, pitam se kakva je njegova žena. Svi misle da su njihove druge polovine drugačije i da nikada ne bi zalutale.

Dok mu je njegov akcenat dao konkurentsku prednost kada je u pitanju posteljina udatih lepotica, rekao je da je daleko od ljupkog stvorenja - što mu ide u prilog.

seks
foto: Shutterstock

- Izvlačim se jer sam poslednja osoba od koje biste očekivali da će zavesti vašu ženu. Nisam baš Bred Pit. Ja sam momak prilično prosečnog izgleda. Proćelavi Džejson Stetam, kome polako počinje da raste stomak prosečnog tate.

Hteo sam da se smirim, ali...

Uprkos decenijama spavanja sa zauzetim damama, Britanac je obećao da će prestati da luta kada se oženio svojom drugom ženom pre četiri godine.

seks
foto: Shutterstock

Međutim, priznaje da nije mogao da zaustavi udvaranje ženama.

- Trudim se da budem veran, ali žudnja za seksom sa nekim s kim ne bi trebalo da spavam ponekad nadjača sve racionalne argumente. Uzbuđenje je i dalje tu i povremeno se ponašam vođen tim impulsima. S obzirom da sam sada u kasnim 50-im i imam više godina iza sebe nego ispred sebe, malo je verovatno da će se taj poriv promeniti - zaključio je.

Bonus video:

05:25

DA LI STE ZNALI DA JE ZA DUGOROČAN BRAK KLJUČNA SAMO JEDNA STVAR? Poznati par otkriva za Kurir: Ovo je univerzalno PRIMENJIVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track