"U VEZI SAM SE UGOJILA SE DO 135 KILOGRAMA, A ONDA ME JE OSTAVIO": Hrabra Novosađanka u raskidu pronašla motiv, sada IZGLEDA OVAKO
Foto: Instagram/djukanovic_milica

svaka čast

"U VEZI SAM SE UGOJILA SE DO 135 KILOGRAMA, A ONDA ME JE OSTAVIO": Hrabra Novosađanka u raskidu pronašla motiv, sada IZGLEDA OVAKO

Život -

Milicu Đukanović iz Novog Sada ostavio je, sada već bivši, partner zbog viška kilograma, a onda je ona uspela da smrša čak 70.

Za vreme svoje veze sa dečkom, mlada Novosađanka Milica Đukanović, drastično se ugojila, a kad je došlo vreme da zajedno izgovore sudbonosno „da“ to se nije dogodilo.

Jedan od razloga zašto je Milicu ostavio, sada već bivši partner je, kaže ona, zbog viška kilograma koje je dobila tokom njihove veze. A pomenuti problem datira još od studija u Novom Sadu gde je, kako priča, samo sedela, jela i učila.

Dugo sam se bavila tenisom, ali kad sam došla na studije, samo sam sedela učila i jela. Tad sam se prvi put ugojila do 117 kg. Međutim, tada sam uspela da za pet meseci skinem 52 kg i vratim se na svoju kilažu od 65“, priča Milica i dodaje da su pravi problemi tek nastupili kasnije.

„Ušla sam u vezu i tu sam se još više opustila. Tako sam se još više ugojila dok nisam stigla do 135 kg“, iskrena je Milica.

Kad je došlo vreme da njen partner i ona jedno drugom obećaju večnu ljubav, to se nije dogodilo – bar ne sa njegove strane. Dečko ju je ostavio pre venčanja, a njegov postupak je bio okidač da započne transformaciju.

“Meni je bio povređen ego i tad sam krenula u borbu protiv viška kilograma. Sve sam osmislila u svojoj glavi – tretmane koje ću da praktikujem, trenere koje ću da angažujem…Trebalo mi je devet meseci da skinem višak kilograma”, objašnjava ona kako je skinula 70 kg i povratila svoju kilažu od 65.

Iako mnogi misle da je Milica išla na smanjenje želuca, a kasnije i na skidanje viška kože, ove tvrdnje ona demantuje.

„Nisam išla na ove tretmane, sve sam radila prirodnim putem, ali mi mnogi ne veruju“, kaže Milica.

Mnoge devojke koje žele da krenu njenim putem često je pitaju za savet. Milica kaže da promena mora da krene iz lične potrebe i da devojke koje krenu njenim stopama trebalo bi da potraže stručnu pomoć, piše Blic.

(Kurir.rs/Zadovoljna/J.M.)

Bonus video:

00:17

ZA 12 MESECI SLEDILA OVIH 9 TRIKOVA ZA MRŠAVLJENJE I SKINULA VIŠAK SALA: Kilogrami sigurno idu dole ako ih se pridržavate (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track