Željko Joksimović: Jedva čekam da sin dođe kući!

Posetio suprugu u porodilištu

Željko Joksimović: Jedva čekam da sin dođe kući!

Stars -
Jovana i Kosta se fantastično osećaju. Oboje su dobro, što je najbitnije. Supruga i ja smo izabrali ime koje nam se oboma dopada, kaže pevač za Kurir

Na tatu muzikalan, a na mamu lep!

Pop pevača Željka Joksimovića juče smo slikali ispred opšte bolnice „Medi grup“ na Novom Beogradu kada je oko 11 sati došao u posetu supruzi Jovani, koja je u četvrtak na svet donela sina Kostu.

Srećnog tatu do glavnog ulaza dovezao je vozač, a Željko je išao nasmejan s torbom u ruci u kojoj je nosio sitnice za mamu i bebu. U poseti se zadržao oko dva sata, a nakon izlaska podelio je svoje impresije s okupljenim novinarima.- Jovana i Kosta se fantastično osećaju. Oboje su dobro, što je najbitnije. Supruga i ja smo se odlučili da se sin zove Kosta jer nam ime oboma lepo zvuči - otkriva Joksimović.Jedan od najpopularnijih izvođača u regionu već ranije je otkrio da naslednik loze Joksimović liči na majku.

- Očekujem da ćemo biti zajedno za tri-četiri dana. Jedva čekam - kaže Željko, koji će tek napraviti veliku žurku za prijatelje i familiju.Prinovi u porodici najviše se raduje osamnaestogodišnja ćerka popularnog pevača Mina, kojoj se konačno ispunila želja da ima brata. Jovana i Kosta će najverovatnije bolnicu napustiti u ponedeljak, kad se voditeljka potpuno oporavi.

Lepa mama... Jovana Joksimović
Lepa mama... Jovana Joksimović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track