BIZARNO: Pop me davio i pretio da će me polomiti!

Invalid tvrdi da ga je sveštenik pretukao

BIZARNO: Pop me davio i pretio da će me polomiti!

Društvo -
On je neuračunljiv, mogao je sina da mi povredi. Ni rođenoj majci nije bio na sahrani, a sa ocem nije pričao do smrti, tvrdi Marković

BEOGRAD - Isterivanje đavola.Zlatan Gligorijević tvrdi da ga je sveštenik Slobodan Marković, starešina Crkve Svete Petke u selu Veliko Orašje kod Velike Plane, davio zbog cirkulara!Sukob je izbio 21. decembra prošle godine zato što je sveštenik odbio da mu plati mašinu za rezanje drveta koju je od njega kupio za 300 evra još pre šest godina.Kragna- Nije imao pare i dogovorili smo se da mi vrati mašinu, koju je doneo rastavljenu. Tražio sam da je sastavi, ja ne mogu pošto sam operisao gornji deo kičme. Rekao mi je: „Ti mene za..bavaš, tvoja je, pa nameštaj je ti“. Onda me je obema rukama uhvatio za gušu, gurao nazad dva metra i nagnuo me preko stola. Stezao me je i pretio da će da me polomi i ubije! Rekao sam: „Ako sam kriv, ti me ubij, ja ne mogu da se branim“. Posle me je pustio i počeo da mi psuje familiju, ženu i decu - priča za Kurir Zlatan Gligorijević i dodaje da mu je posle napada utrnuo levi deo glave, pa ga je komšija odvezao u Hitnu pomoć.- Odatle su mi dali uput za Smederevsku Palanku, gde su mi stavili ortopedsku kragnu - kaže Gligorijević i dodaje da sveštenik Marković nije hteo nikoga da pošalje da im osveti vodicu za slavu.TrampaSveštenik negira da je davio Gligorijevića.- Cirkular nisam kupio, već sam ga trampio za strug za drvo. Posle je Gligorijević tražio strug za metal. Dolazio je i tražio pare jer nekome duguje. Dogovorili smo se da mu vratim cirkular i ja sam ga sa sinovima doneo. Kad smo sa cirkulara uzeli staru testeru koja pripada mom prijatelju, on ju je istrgao iz ruku mog deteta i pobegao u kuću, tvrdeći da je neće vratiti dok ne montiram noževe. Nisam majstor i hteo sam da platim montiranje. On je neuračunljiv, mogao je da mi povredi sina. Ni rođenoj majci nije bio na sahrani, a sa ocem nije pričao do smrti - kaže Marković i priznaje da nije poslao sveštenika da mu sveti vodicu jer nije želeo da i njega napadne.

PolicijaRAZGOVARALI SA OBOJICOMDa je došlo do sukoba, Kuriru je potvrđeno i u Policijskoj upravi Smederevo.- Na prijavu iz Hitne pomoći iz Velike Plane policija je obavila razgovor sa oba učesnika u sukobu. Oni su dali različite iskaze o događaju, a pošto Gligorijević nije imao teške povrede i nije bilo svedoka, konsultovali smo se s tužilaštvom. Tužilac je zaključio da nema krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti i da sukobljene strane problem treba da reše privatnom tužbom - rekao je za Kurir Saša Nikolić, PR Policijske uprave u Smederevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track