Brutalno ubio svog druga zbog devojke

Otkriven motiv surovog zločina

Brutalno ubio svog druga zbog devojke

Crna Hronika -
Aleksandar Milkov (34) priznao da je pištoljem i nožem usmrtio Nenada Tomovića (50) zato što je bio u intimnoj vezi s Tijanom N. (27) dok je on bio u bolnici

NOVI SAD - Zločin iz strasti!Aleksandar Milkov (34) iz Novog Sada, koji je osumnjičen da je zverski ubio Nenada Tomovića (50), priznao je da je izvršio zločin, saznaje Kurir. On je rekao da je to uradio zato što ga je njegova devojka Tijana N. (27) varala s Tomovićem dok je ležao u bolnici.- S Tijanom se zabavljam oko pola godine, a s Nenadom se družim godinu dana. Krajem septembra, u jednoj tuči mi je polomljen nos, zbog čega sam ležao u bolnici. Dok sam ja bio tamo, Tijana me je varala s Nenadom. To sam saznao pre nekoliko dana - rekao je Milkov.Kako su devojka i drug negirali da su bili zajedno, on je odlučio da se razračuna s Nenadom.- U ponedeljak sam pokupio Tijanu i kuma Mitra L., a onda smo se sve troje našli s Nenadom u Futoškoj ulici. Vozio sam ih po gradu i terao da mi sve priznaju, ali su oni uporno negirali. Onda sam ih odvezao do naselja Šangaj i tu u Nenada ispalio nekoliko hitaca iz pištolja - rekao je Aleksandar.Nesrećnog Nenada pogodio je sa tri hica. Teško ranjeni čovek pokušao je da se spase skočivši u Dunav.- Aleksandar ga je sustigao i izvukao na obalu, a onda je počeo zverski da ga ubada nožem. Ubo ga je 20 puta u leđa, grudi i stomak - navodi sagovornik Kurira iz policije.Za to vreme, Tijana i Mitar su stajali kod kola i sve posmatrali. Kad je bio siguran da ga je ubio, Aleksandar je uzeo Nenadova dokumenta, a potom su svi seli u kola i odvezli se do stana u naselju Liman II, gde su Aleksandar i Tijana zajedno živeli.- Prespavali su i sutradan nastavili normalno da žive, uvereni da ih niko neće otkriti - kaže izvor Kurira.Osim Aleksandra, policija je uhapsila i njegovu devojku Tijanu N. (27) i kuma Mitra L. zbog sumnje da nisu prijavili zločin.(S. S.)

Zločin ekspresno rešenNenadovo telo, dva dana nakon što je ubijen, pronašli su ribari na levoj obali Dunava u naselju Šangaj. Efikasnom akcijom novosadske kriminalističke policije utvrđen je njegov identitet, a osam sati kasnije uhapšen je i Aleksandar, u čijem je stanu policija pronašla pištolj i nož kojim je počinio zločin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track