Najnovije vesti

EVO KO JE GORAN RELIĆ TRTA! LIKVIDIRANI ZEMUNAC IMAO DEBELI DOSIJE: Pre 10 godina nasmrt pretukao vlasnika menjačnice!
Foto: MUP

ubijen u južnoafričkoj republici

EVO KO JE GORAN RELIĆ TRTA! LIKVIDIRANI ZEMUNAC IMAO DEBELI DOSIJE: Pre 10 godina nasmrt pretukao vlasnika menjačnice!

Crna Hronika

Goran Relić Trta ubijen je jutros u Južnoafričkoj Republici, a za njim je Srbija raspisala poternicu zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Zvonka Pilčevića (37) 2009. godine!

Te 2009. godine beogradska policija je rasvetlila ubistvo nekadašnjeg vlasnika mjenjačnice Pilćevića, čije telo je  nađeno na trotoaru u Svetotrojeručkoj ulici u Zemunu u avgustu te godine. Goran Relićem (40) zvanim Trta iz Zemuna i Nikolom Bulatovićem (35), poznatim kao Pidža iz Beograda su navedeni kao osumnjičeni da su ga pretukli na smrt.

Inspektori su tada našli i automobil u koji su osumnjičeni Relić i Bulatović stavili Pilčevićevo telo nakon što su mu naneli smrtonosne povrede po telu i glavi, i posle kraće vožnje izbacili u Zemunu. Međutim, tek posle hapšenja osumnjičenih za ubistvo biće utvrđeno da li je Pilčević od nekog od njih dvojice pozajmio novac, pa su rešili da ga pretuku da bi ga zaplašili da vrati novac, ili su po nečijem nalogu pretukli Pilčevića i za to bili plaćeni.

Obojica osumnjičenih stari su poznanici policije, Relić se teretio za razna krivična dela, dok je Bulatović odgovarao i zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških povreda.Bulatović je prošle godine uhapšen u Kolašinu i izručen Srbiji.

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...