Najnovije vesti

mup u akciji

VULIN U NOĆNOJ AKCIJI SA INTERVENTNOM 92: Pogledajte, hapšenja i pretres na ulicama Beograda! Pokazali i šta nose na posao (VIDEO)

Crna Hronika

Nemojte im praviti veće probleme nego što ih imaju sa kriminalcima, poštujte ih, poručio ministar građanima

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je sinoć pripadnike Interventne jedinice 92 koji su patrolirali ulicama Beograda i poručio da su oni najveći saveznici građanima u očuvanju reda, mira i bezbednosti naše zemlje.

„Interventna jedinica je ponos svake policijske uprave. Nju čine posebni pripadnici koji moraju da zadovolje veoma rigorozne kriterijume i oni nisu obični policajci. Oni su oni koji dolaze kada je najteže i tamo gde je najteže“, rekao je ministar Vulin koji je patrole obišao sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem.

Interventna jedinica, Aleksandar Vulin, interventna
foto: MUP Srbije

Ministar je pozvao građane da poštuju i cene rad pripadnika Interventne jedinice, jer su oni tu da ljudima pomognu i učine sve da naša države bude sigurna i bezbedna.

Interventna jedinica, Aleksandar Vulin, interventna
foto: MUP Srbije

„Nemojte im praviti veće probleme nego što ih imaju sa kriminalcima, poštujte ih. Računajte da su došli sa dobrim razlogom i nijedan pripadnik Interventne jedinice, niti bilo koji drugi policajac, nikada nije izašao na ulicu da bi nekoga povredio i naneo mu zlo“, istakao je ministar Vulin.

Interventna jedinica, Aleksandar Vulin, interventna
foto: MUP Srbije

Ministar je poručio građanima da u pripadnicima Interventne jedinice nikada ne gledaju pretnju ili traže protivnika, već da su im oni najbolji saveznici za čuvanje reda, mira i bezbednosti naše zemlje.

Interventna jedinica, Aleksandar Vulin, interventna
foto: MUP Srbije

Pripadnici Interventne jedinice 92, tokom noći, učestvovali su u hapšenju, kroz pružanje pomoći kriminalističkoj policiji, osumnjičenog za trgovinu narkoticima kod koga je pronađena određena količina heroina, uhapsili muškarca kod koga su prilikom pretresa pronašli marihuanu i uhapsili jednu osobu za kojom je bila raspisana poternica suda.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...