02:34

ADVOKAT OTKRIO MOGUĆE RAZLOGE ZBOG KOJIH JE HRKALOVIĆ PROMENILA ADVOKATE!

objasnio

ADVOKAT OTKRIO MOGUĆE RAZLOGE ZBOG KOJIH JE HRKALOVIĆ PROMENILA BRANIOCE! Samo 2 dana do početka suđenja odlučila se na ovaj potez

Crna Hronika -

Advokati nekadašnje državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Dijane Hrkalović, Ahmed Dilimeđac, Nenad Tasić i Sead Spahović, otkazali su joj punomoćje. Hrkalović će braniti Vladimir Đukanović.

- Jeste neuobičajen predmet. To može da znači više stvari. Uglavnom to znači da postoji jedna vrsta neslaganja klijenata i branioca na način na koji će se braniti. Način na koji će se braniti zavisi od nje - rekao je za Kurir televiziju Aleksandar Cvejić.

Cvetni Trg, Dijana Hrkalović
foto: Kurir, Zorana Jevtić

Cvejić ističe da je ovo specifičan slučaj, kao i da očekuje odlaganje.

- Nije mi čudno što se ovo desilo samo dva dana pre suđenja. Desi se to nekad i na samom suđenju. Nije toliko čudno, ali jeste čudno u ovom predmetu. Prvo očekujem odlaganje, zbog upoznavanja sa predmetom - rekao je Cvejić.

Podsetimo, suđenje bivšoj državnoj sekretarki MUP-a Dijani Hrkalović treba da počne u sredu, 2. marta, u Specijalnom sudu u Beogradu povodom optužbi da je iskorišćavanjem svog položaja u MUP-u kočila istrage i procesuiranje kriminalaca.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:21

DIJANA BILA DEO GRUPE KOJA JE PLANIRALA ATENTAT NA VUČIĆA: Obaveštajac otkrio šokantne detalje afere NIJE DŽABE DOVEDENA U MUP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track