BIZARNA ODBRANA UHAPŠENOG ESTRADNOG MENADŽERA! Našli mu skoro 50 grama kokaina: "Moram da OSTANEM BUDAN zbog posla..."
Foto: Instagram/novak_radin

BIZARNA ODBRANA UHAPŠENOG ESTRADNOG MENADŽERA! Našli mu skoro 50 grama kokaina: "Moram da OSTANEM BUDAN zbog posla..."

Crna Hronika -

Estradni menadžer Novak Radin uhapšen je pre dva dana u Beogradu zbog sumnje da preprodaje kokain, kao i jer je u kući u kojoj živi nelegalno držao pištolj i municiju različitog kalibra, saznaje Kurir.

Policija je kod njega pronašla oko 50 grama kokaina i oko pola miliona dinara.

Radin je priveden u Više javno tužilaštvo zbog sumnje da je neovlašćeno, radi dalje prodaje držao 43,17 grama opojne droge kokain, kao i jer je neovlašćeno držao pištolj i municiju.

Osumnjičeni je na saslušanju negirao krivično delo i izneo je svoju odbranu.

Kako Kurir nezvanično saznaje, uhapšeni Novak Radin je na saslušanju negirao da je prodavao drogu.

- On je rekao da se ne bavi prodajom narkotika. Tvrdio je da je kokain za njegovu ličnu upotrebu. Priznao je da koristi ovu zabranjenu supstancu jer "mora da ostane budan zbog posla kojim se bavi" - kaže izvor Kurira.

Podsetimi, osumnjičeni Radin je menadžer i sarađuje sa poznatim pevačima, među kojima su i Dado Polumenta, Jelena Karleuša i drugi.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak predložilo da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Naredbom o sprovođenju istrage na teret mu se stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U džepu od jakne osumnjičenog pronadjena je staklena vijalica sa integrisanom kašičicom, kao i 475.000 dinara i 1.620 evra.

Kako saznajemo, Novak Radin je poznati menadžer koji sarađuje sa Jelenom Karleušom, Dadom Polumentom, Andreanom Čekić, Vukom Mobom.

Bonus video:

01:38

18% DROGE KOJA CIRKULIŠE SRBIJOM JE KOKAIN, A MI NEMAMO ZAPLENE! Nikolić tvrdi: Zarađuju milijarde i korumpiraju policiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja