POLICIJA DOVELA MAJKU OSUMNJIČENOG NA GROBLJE: Potraga za telom Danke Ilić na NOVOJ LOKACIJI - Svi prilazi POTPUNO BLOKIRANI
Foto: Kurir Televizija, Nemanja Nikolić, Facebook

POLICIJA DOVELA MAJKU OSUMNJIČENOG NA GROBLJE: Potraga za telom Danke Ilić na NOVOJ LOKACIJI - Svi prilazi POTPUNO BLOKIRANI

Crna Hronika -

Policija danima traga za telom Danke Ilić, a danas je potraga usmerena ka potpuno novoj lokaciji, kada se majka osumnjičenog Dejana Dragijevića I supruga uhapšenog pomagača Radoslava zajedno sa policajcima uputila ka groblju.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Inače, policijski službenici sve vreme obezbeđuju okolinu porodičnog doma Dragijevića, a kako saznajemo, majka Svetlana sada je sa torbom i kesama napustila kuću u društvu policije kada su ubrzo krenuli put groblja.

Ekipa Kurira nalazi se na licu mesta I kako primećujemo, policija prvo češlja šumu nedaleko od zlotskog groblja odakle je porodica Dragijević, uhapšeni Dejan i Radoslav, kao i preminuli Dalibor, koji je ujedno bio deo zločina.

00:09

Policija dovela majku osumnjičenog na groblje

Da podsetimo, s obzirom na to da je Dalibor preminuo u prostorijama borske policije, sahrana će se održati u četvrtak u selu Zlot, stoga pored pretrage koju policija danima vrši, pretpostavljamo da je majka Svetlana i iz tog razloga u poseti groblju kako bi izvršila određene pripreme, međutim, to ipak ne menja činjenicu da policija trenutno obezbeđuje i prilaz ka groblju kako bi nastavili nesmetanu pretragu.

Nedugo zatim, dva vozila marice pod rotacijom napustili su Zlot u pratnji belog kombija, pretpostavljamo da je reč o vozilu forenzike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track