(FOTO) TRAGEDIJA KOD BEGEČA: Sahranjen Srđan Vasiljev (22), vozač vektre
Foto: Sladjana Stojanovic

I nebo je plakalo

(FOTO) TRAGEDIJA KOD BEGEČA: Sahranjen Srđan Vasiljev (22), vozač vektre

Crna Hronika -
Povorka je prvo od kuće krenula do crkve, gde je održano opelo, posle čega je sahranjen na mesnom groblju, pored Nemanje Glamočaka (22) koji je juče sahranjen

BEGEČ – Srđan Vasiljev (22) iz Begeča, drugi od trojice poginulih kada se „opel vektra“, kojom je on upravljao, zakucala u električni stub, sahranjen je danas na mesnom groblju.

Srđana su pored celog sela Begeča, ispratili i drugovi i drugarice iz drugih mesta.

Povorka je prvo od kuće krenula do crkve, gde je održano opelo, posle čega je sahranjen na mesnom groblju, pored Nemanje Glamočaka (22) koji je juče sahranjen.

-Ne spuštajte mi dete. Joj, nemojte molim vas. Bebo moja, gde ćeš bez majke. Mišo ne daj im da nam spuste u raku dete. Ne bacajte zemlju na njega, on je krt, boleće ga – neprestalno je nabrajala neutešna majka Vesna, koju su sve vreme pridržavali.

Sestra Mirjana ne ispuštajući sliku svoga brace, lila je suze, kao i otac Miloš. Druga sestra Ljiljana nije bila na sahrani, zato što je trudna.

Na groblju, iako je rominjala kiša, nije bilo čoveka koji je mogao da ostane hladnokrvan i da ne pusti suzu na majčine reči.

Nesreća se dogodila kad je „opel vektra“ u kojoj su bili izletela s puta i zakucala se u stub pored puta, zbog čega je celo mesto do popodneva ostalo bez struje i vode.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track