HAPŠENJE ZBOG UBISTVA KARATISTE: Belivuk u ponedeljak u tužilaštvu o umešanosti u ubistvo
Foto: Zorana Jevtić

HAPŠENJE ZBOG UBISTVA KARATISTE: Belivuk u ponedeljak u tužilaštvu o umešanosti u ubistvo

Crna Hronika -

BEOGRAD - Veljko Belivuk koji se sumnjiči da je 30. januara centru Beograda likvidirao Vlastimira Miloševića (34) sutra će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, rečeno je u tom tužilaštvu.

Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti o daljem toku postupka, kao i da li će tražiti da mu se odredi pritvor. Belivuk je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo, saopštila je ranije danas policija, o čemu je Kurir pisao.

Milošević je ubijen 30. januara u ranim jutarnjim časovima. Njegovo beživotno telo pronađeno je na tramvajskim šinama u Ulici kraljice Marije u Beogradu.

Belivuk je u septembru prošle godine na osnovu sporazuma sa tužilaštvom o priznanju krivice, osuđen na godinu dana kućnog zatvora, zbog prebijanja pripadnika obezbedenja direktora FK Partizan Miloša Vazure, kada su incident zabeležile sigurnosne kamere kluba.

Belivuk je bio jedan od najbližih prijatelja ubijenog vođe navijača Partizana Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi. Stanković je likvidiran u oktobru prošle godine u blizini Okružnog zatvora nakon što je u društvu Belivuka završio trening u teretani.

KO JE VELJA NEVOLJA UHAPŠEN ZBOG UBISTVA KARATISTE: Vođa navijača držao govor na sahrani Mutavog

VELJKO BELIVUK, VOĐA GROBARA: Znam ko je ubio mog brata Saleta

VELJA NEVOLJA STRAHUJE ZA ŽIVOT: Prete da će ga oteti i tući do smrti!

EKSKLUZIVNO ZA NJUZVIK Vođa navijača Belivuk: Znam ko je ubio Saleta! Niko ga nikad nije zvao Mutavi

BONUS VIDEO:

KURIR TV Sva ubistva u Srbiji u januaru 2017.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track