Kristijan Golubović krenuo pod Ostrog pa proveo 4,5 sata u protvoru!
Foto: Dragan Kadić

Zaustavila ga crnogorska policija

Kristijan Golubović krenuo pod Ostrog pa proveo 4,5 sata u protvoru!

Crna Hronika -
Navodno je nekoliko dana bio u Bijelom Polju kod kuma, nakon čega se juče popodne zaputio ka Manastiru Ostrog, gde je planirao da prespava nekoliko noći i to u kući jednog od prijatelja, koji tamo ima plac. Prema nezvaničnim sazanjima, Golubovića je policija ispratila do kuće Vidoja i Radosava Stanišića

PODGORICA - Kristijan Golubović, koji je osuđen na 14 godina zatvora u Srbiji zbog trgovine narkoticima, i tri njegova prijatelja saslušavani su u utotak uveče u prostorijama Centra bezbednosti Podgorica, saopšteno je iz Uprave policije.Razlog njegovog zaustavljanja i vođenja na informativni razgovor je činjenica da je reč o bezbednosno-interesantnoj osobi iz inostranstva.Prema informacijama iz policije, Golubović i njegovi prijatelji privedeni su na razgovor pošto ih je na ulazu u Podgoricu zaustavila saobraćajna policija i tom prilikom je i pretreseno vozilo BMW X5 u kojem se se nalazili. Nakon pretresa sva četvorica su uz pratnju interventne jedinice sprovedeni na informativni razgovor u CB.

Golubović je, prema nezvaničnim inoformacijama, već nekoliko dana u Crnoj Gori. Navodno je nekoliko dana noćio u Bijelom Polju kod kuma, nakon čega se juče popodne zaputio ka Manastiru Ostrog, gde je planirao da prespava nekoliko noći i to u kući jednog od prijatelja, koji tamo ima plac. Usput je trebalo da se sastane sa članovima "zagoričke grupe” koje je nedavno putem video klipa objavljenog na Jutjubu pozdravio i dao im podršku. Upravo ova je poruka izgleda policiju navela da Golubovića presretnu i saslušaju.Sličnu podršku dali su i oni njemu, čekajući ga okupljeni ispred zgrade CB-a, iz koje je, policijskim autom odveden u 21 čas, kako ga ne bi snimale brojne novinarske ekipe. Prema nezvaničnim sazanjima, Golubovića je policija ispratila do kuće Vidoja i Radosava Stanišića, gde su se kasnije okupili i ostali njihovi prajatelji, koji su ga prethodno čekali ispred zgrade policije.

Kristijan Golubović, koji je osuđen na 14 godina zatvora u Srbiji zbog trgovine narkoticima, i tri njegova prijatelja, dva Srbijanca i jedan Rožajac sa hrvatskim pasošem, privedeni su juče na informativni razgovor u Centar bezbednosti Podgorica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track