(VIDEO) RODITELJI SNAJPERISTE U ŠOKU: Naš sin je poštenjačina, on nije pucao po komšiluku

Negiraju sve

(VIDEO) RODITELJI SNAJPERISTE U ŠOKU: Naš sin je poštenjačina, on nije pucao po komšiluku

Crna Hronika -
Miloševi roditelji otac Vladimir i majka Mara negiraju da je njihov sin pucao na bilo koga posebno na komšiluk, a oružje koje je pronađeno u kući tvrde da potiče iz vojske koju su njihova oba sina služila

NOVI SAD - Roditelji Miloša Marića (30) koji je osumnjičen da je pucao po svojim komšijama i po sugrađanima u Petrovaradinu veoma je iznerviralo hapšnje sina koje je izvedeno rano jutros.

Otac Vladimir i majka Mara bili su jako besni na okupljene novinare, policiju i porodicu Maksić, koja je se da podsetimo našla poslednja na udaru snajperiste s Petrovaradina, čija kuća je pogođena sa čak 11 hitaca.

Oni su u svom kratko obraćanju izjavili da je njihov sin Miloš poštenjačina, a da oružje koje je policija pronašla u kući i zaplenila, je pronađeno zato što su njihova dva sina služila vojsku, kao i da on nije pucao po komšiluku.

Podsetimo Miloš Marić koji je osumnjičen da je u prethodnih nekoliko dana ispalio više hitaca iz vatrenog oružja na kuće u Petrovaradinu uhapšen je jutros u akciji novosadske kriminalističke policije. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija osumnjičenog, pronađena je automatska puška, pištolj "tetejac", dve bombe, municija različitog kalibra, detonatorska kapisla i sporogoreći štapin.

( S.S.)

http://www.youtube.com/watch?v=NnzjiuG8kpA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track