Devetoro povređenih u Vinogradskoj, Železniku i Sremčici
Foto: Zorana Jevtić

Teška noć za Hitnu pomoć

Devetoro povređenih u Vinogradskoj, Železniku i Sremčici

Beograd -
Jedna osoba je povređena a druga je stradala u udesu koji se dogodio oko 23.15 časova u Ustaničkoj ulici, kod okretnice autobusa na liniji 31

BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima je 11 osoba povređeno, od kojih jedna teško, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedna osoba je povređena a za osobu za koju je prvobitno sinoć javljeno da je nastradala, jutros je javljeno da je operisana i da je u kritičnom stanju. Udes se dogodio oko 23.15 časova u Ustaničkoj ulici, kod okretnice autobusa na liniji 31,rekla je Macura. Reč je o ženi od oko 50 godina, pešaku.

Mladić star oko 22 godine zadobio je razderotinu glave, istezanje vrata, povrede grudnog koša i stomaka, oguljotine obe šake, a prevezen je na VMA, istakla je Macura.

Četiri osobe povređene su u udesu koji se dogodio oko 22.40 časova u Vinogradskoj ulici kod ulaza u Surčin, navela je portparol Hitne pomoći. Mladić star 23 godine zadobio je povredu glave, a muškarac star 34 godine istezanje vrata, povrede glave i slabinskog dela leđa, rekla je Macura. Mladić star 19 godina zadobio je povredu glave i istezanje vrata, a četvrta osoba stara 26 godina zadobila je istezanje vrata i povredu skočnog zgloba, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni na VMA.

Tri osobe su povređene u sudaru dva vozila oko 20.30 časova u Avalskoj ulici u Železniku, navela je portparol Hitne pomoći. Muškarac, vozač, star 31 godinu, zadobio je povrede glave i grudnog koša, rekla je Macura. Muškarac star 28 godina zadobio je povrede glave i grudnog koša, a muškarac star 26 godina bol u donjem delu stomaka, istakla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni na VMA.

Dve osobe povređene su u udesu oko 20.30 časova kod okretnice autobusa na liniji 511 u Sremčici, navela je Macura. Muškarac star 28 godina zadobio je povrede vrata i kolena, a muškarac star 27 godina zadobio je istezanje vrata, povrede glave i ramena, rekla je Macura i dodala da su obojica prevezeni na VMA.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track