DUDA BESAN: Bruka, ne znam ni kada treniramo

Utisci

DUDA BESAN: Bruka, ne znam ni kada treniramo

Košarka -
Nelogično je i ne fer jer oni koji igraju kasnije treniraju u „Stožicama“, a oni koji prvi igraju u Ljubljani dobili su termine da treniraju u Ježicama, kaže selektor

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković nije preterano zabrinut posle poraza od Crne Gore (83:76) u poslednjem kolu Evrobasketa, ali je kivan na organizatore, koji kako je rekao donose nelogične odluke

" Nelogično je i ne fer jer oni koji igraju kasnije treniraju u „Stožicama“, a oni koji prvi igraju u Ljubljani dobili su termine da treniraju u Ježicama. To je bruka organizatora. Ostavljaju nam malo prostora i vremena da se organizujemo", rekao je na kraju trener Ivković.

On je potom prokomentarisao meč sa Crnom Gorom

"Crna Gora je zaslužila ovu pobedu. Imali smo kontrolu tri četvrtine, a posle toga smo imali neke rane šuteve i gubitak koncentracije bez balansa. Bilo je momenata padova.Moramo u tranziciji biti bolji. Nismo imali organizovane napade i dozvolili smo protivniku lake poene. Boli me to što smo Crnoj Gori dali šansu da dođe do pobede na ne svojstven način igre. Izvinjavam se što naša dva najbolja igrača nisu igrala, ali Nenad Krstić posle 34 minuta veče pre toga i Stefan Marković posle 33 minuta morali su da odmore.

Prva faza Evropskog prvenstva je završena, a Srbija Jesenice napušta sa uzdignutom glavom kao najbolja u grupi – sa maksimalnim brojem bodova (4) koje nosi u narednu rudnu. Naredni protivnik prvi u ljubljanskim „Stožicama“, biće selekcija Belgije.

"I Belgija i Ukrajina su prijatna iznenađenja, ali i mi smo. Ovaj naš tim je stvaran u dva meseca i odigrao je savremenu košarku. Ostvarili smo rezultat koji je povoljan za nas. I dalje ćemo pripremati utakmicu po utakmicu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track