Na korak od ubistva

Na korak od ubistva

Komentar dana -

Još nam samo ubistvo u rijaliti programu „Farma“ fali, pa da sva krivična dela budu na broju. Televizija Pink svakog dana servira nasilje, agresiju, uvrede, tu i tamo neku kletvu... a mi kao da, sačuvaj me bože i sakloni, čekamo ono najgore da se dogodi.A moglo je, i to pre dva dana, kad je Semir Džanković potegao nož na Maju Nikolić, uz povike „Alahu ekber“. Srećom, ovoga puta prošlo je bez većih posledica, ali ne bih smela da se zakunem da se neće desiti do kraja rijalitija.

Izbacivanje pomahnitalog pevača iz šoua nakon što je krvnički nasrnuo na koleginicu prvi je konkretan potez ove televizije otkako je serijal počeo da se emituje.

Reagovalo je i tužilaštvo, koje je od policije tražilo da hitno utvrdi da li je Semir pokušao ubistvo u rijalitiju i da li je izazvao nacionalnu i versku mržnju.Izgleda da je imanje u Lisoviću postalo neka vrsta humanitarnog azila za socijalno nezbrinute selebritije koji su zarad trenutne popularnosti spremni na najveće zločine. Na tom putu se sredstva, po svemu sudeći, ne biraju.Zato i apelujem da se prestane s promovisanjem crne hronike putem rijalitija. Jer, kako stvari stoje, crno nam se piše ukoliko ljudi iz kriminalnog miljea, ali i drugi nasilnici, preko TV ekrana utiču na javno mnjenje u Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track