OPET VARA DEČKA: Sara i Aki se ljubili iza WC!

Španska serija

OPET VARA DEČKA: Sara i Aki se ljubili iza WC!

Stars -
Aki je predložio Sari da prošetaju i da mu pokaže stoku, na šta je misica pristala. Dok su oni ćaskali u dvorišti, došao je Ivan Marinković koji je povukao sastrane i posavetovao je da ne radi to i da treba da je bude sramota

Sara Trajanović je opet imala uzbudljivo veče puno poljubaca. Ali, ne sa Ivanom Marinkovićem, već sa pevačem i bivšim farmerom Akijem MArkovićem.

Na sinoćnoj žurci između ostalih gost je bio i bivši farmer Aki Marković, koji dodatno zakoplikovao već nejasnu situaciju između Sare Trajanović i Ivana Marinkovića.

Naime, Aki je predložio Sari da prošetaju i da mu pokaže stoku, na šta je misica pristala. Jedno vreme su opušteno ćaskali, a onda je Aki krenuo u akciju i poljubio Saru. Pljuštali su poljupci na sve strane, a onda su se odjednom razišli, svako na svoju stranu kako ih neko ne bi video.

"Hajde, piči ti vamo, a ja ću tamo. A ovo ćeš da pogledaš! ", dala je Sara instrukcije Akiju, aludirajući na video snimak.

Pre poljupca su Aki i Sara samo ćaskali, ali i to je bilo dovoljnom Sarinom dečku na Farmi da poludi. Ivan Marinković je došao do nje, povukao je sa strane i posavetovao je da ne radi to i da treba da je bude sramota.

"To što radiš je jako glupo i jako providno. Šta tebi to treba u životu?", pitao ju je Marinković, ali i ona je njemu prebacila.

"Jel su te pitali u intervjuu za iznenađenje", rekla je Sara aludirajući na pevačicu Gocu Tržan koja je sinoć ušla kao gost.

Sara je kasnije nastavila priču sa Akijem, oni su dugo stajali iza ve-cea, a čini se da se mladom pevaču dopala misica.

Podsetimo, Sara se i sa Ivanom Marinkovićem ljubila iza WC, ali je kasnije sve demantovala nekoliko puta i govorila kako ima dečka napolju.

http://www.youtube.com/watch?v=BoWFAfKD8i8

http://www.youtube.com/watch?v=tyoz4LKHu0Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track