MUŽ NIVES CELZIJUS ŽELI NA MARAKANU: Dino Drpić se nudi Zvezdi

Bombastično pojačanje

MUŽ NIVES CELZIJUS ŽELI NA MARAKANU: Dino Drpić se nudi Zvezdi

Fudbal -
Ne bih se uplašio rada, navijača, ni eventualnog dolaska u Beograd. Želja mi je da osvojimo titulu, rekao je hrvatski fudbaler

BEOGRAD - Dino Drpić (32), bivši fudbaler Dinama iz Zagreba, želi da nastavi karijeru u Crvenoj zvezdi!

Drpić je bez ugovora posle razlaza sa Rijekom, a interesovanje za dolazak na "Marakanu" stiglo je posle razgovora sa menadžerom Borislavom Cvijanovićem koji mu je poručio da crveno-beli traže štopere.

"Crvena zvezda je bila i ostala veliki klub, svetski i evropski prvak. Zato pitam – ko ne bi došao na “Marakanu”? Ne bih se uplašio rada, navijača, ni eventualnog dolaska u Beograd. Želja mi je da osvojimo titulu. Robert Prosinečki je igrao u Zvezdi, bio njen trener. Fudbal je više od igre, pa zašto onda Dino Drpić ne može da sanja o prelasku u Crvenu zvezdu. Uveren sam da nikog u Beogradu ne bih razočarao", rekao je Drpić.

Mogućnost prelaska Dina Drpića u Beograd potvrdio je i njegov menadžer Borislav Cvijanović.

"Dino je profesionalac, odličan igrač u poslednje vreme nema sreće. Došao bi u Crvenu zvezdu, tu nema zbora. Ima i raznih etiketa što je suprug Nives Celzijus, mnogi sebi daju za pravo da pričaju svašta. Fudbal ne sme da poznaje granice. Podsetiću da sam pre nekoliko godina Zvezdi nudio Džej Džej Okoču i Đalminju, ali nije bilo pozitivnog odgovora. Siguran sam da bi Drpić bio prevaga i uveren sam da bi se titula vratila na Marakanu", rekao je Cvijanović.

Drpić je nedavno dobio ponudu Šefild Vendzdeja, ali nije dobio radnu dozvolu za odlazak u Englesku.

Dino: Ne razvodim se od Nives

Već dugo Dino Drpić puni stranice štampe zbog braka sa starletom, pevačicom i spisateljicom Nives Celzijus.

"Narod ima maštu i priča svašta. Ne razvodim se, živim normalno i porodično", poručio je Drpić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track