Nadal pobedio Đokovića i ostao kralj šljake
Foto: REUTERS

Finale Monte Karla

Nadal pobedio Đokovića i ostao kralj šljake

Tenis -
Novak Đoković ovog puta nije mogaao da se suprostavi razigranom i dobrro noštrenom Rafaelu Nadalu. Loš servis uveliko je kumovao ubedljivom porazu.

MONTE KARLO - Loš dan za Novaka Đokovića, lakše od očekivanog Rafael Nadal je nadigrao najboljeg igrača sveta i odbranio titulu na mastersu u Monte Karlu. Španac je trijumfovao za samo 78 minuta rezultatom 6:3, 6:1.

Novak Đoković ovog puta nije mogaao da se suprostavi razigranom i dobrro noštrenom Rafaelu Nadalu. Loš servis uveliko je kumovao ubedljivom porazu. Ako je za utehu Novak prošle godine nije igrao na ovom turniru, tako da su bodovi osvojeni u finalu čist ćar za najboljeg naa svetu.

- Čestitam Nadalu imao je odličnu sedmicu i danas je igrao još bolje. Zaslužio si da pobediš i ja ti čestitam na tome. Dragmo mi je da sam stigao do finala, ovo je moj omiljeni turnir. Bilo mi je zadovoljstvo što sam ovde igrao-rekao je Novak Đoković.

Turnir u Monte Karlu igrao se za nagradni fond od 2,95 miliona evra, Nadalu je pripao ček na 460.260 evra, a Đokoviću 225.880 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track