OPLJAČKANI MILOŠEVIĆI: Kradljivci su znali čiju kuću obijaju
Foto: Nemanja Pančić

Pozadina provale

OPLJAČKANI MILOŠEVIĆI: Kradljivci su znali čiju kuću obijaju

Crna Hronika -
Jedan od osumnjičenih, Aleksandar Ž. (20), živi na svega 200 metara od kuće pokojnog brata Save Miloševića Andrije, otkriva za Kurir izvor iz istrage

LOZNICA - Krali i po komšiluku!Savo R. (20), Nemanja I. (19) i Aleksandar Ž. (20), koji se sumnjiče da su na dan sahrane provalili u kuću Andrije Miloševića (38) u Loznici i odneli oluke, važe za „opasne momke“ u tom gradu. Ovi mladići poznati su po nasilničkom ponašanju, a kolovođa Savo R. više od 20 puta prijavljivan je zbog krađa.Trojica mladića su na saslušanju u policiji izjavili da nisu znali čiji su dom obili, ali kako Kurir saznaje, u MUP veruju da su slagali jer jedan od njih živi u neposrednoj blizini kuće Andrije Miloševića.- Aleksandar Ž. živi na svega 200 metara od Miloševićeve kuće, njegova zgrada je preko puta Andrijinog doma, samo s druge strane reke Štire. Zbog toga je skoro nemoguće da nije znao čija je to kuća. Verujemo da nisu slučajno upali u kuću baš na dan sahrane, jer su znali da u njoj sigurno nema nikoga - kaže izvor Kurira iz istrage.Inače, za Aleksandra Ž. u njegovom komšiluku kažu da se mnogo promenio nakon majčine smrti.- Ima svoju ekipu i kad je s njima, zna da se ponaša kao neki kabadahija. Ako mu se neko zameri, ne provede se dobro - kaže komšija ovog mladića.Poznanik Sava R. kaže da svi znaju za njegove „grehe“.- Malo-malo pa čujem da je uhapšen. Ipak, zgrozio sam se kad sam čuo da je on jedan od pljačkaša Andrijine kuće. On i njegovi saučesnici osramotili su nam grad - kaže stariji Lozničanin.I za Nemanju I. komšije kažu da se promenio kad se uhvatio lošeg društva.- Pričalo se da je privođen, ali ne znam zbog čega. Živi s majkom, koja ga je sama odgajila - kažu u komšiluku.

Osumnjičeni za krađu oluka... Aleksandar Ž.
Osumnjičeni za krađu oluka... Aleksandar Ž.

Nemanja I.
Nemanja I.

KomšijaMUKA GA NATERALA!Znam Savu od malih nogu. Dobar je mladić. Šta će, muka ga naterala da krade. Nema posla kad nam je država takva kakva je - rekao nam je komšija Sava R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track