DOLIJALE BARABE: Policija uhapsila pljačkaše kuće mrtvog brata Save Miloševića!
Foto: Nemanja Pančić

Rasvetljena provala u domu Andrije Miloševića

DOLIJALE BARABE: Policija uhapsila pljačkaše kuće mrtvog brata Save Miloševića!

Crna Hronika -
Trojica osumnjičenih Krivične prijave policija podnela protiv Save R. i njegovih saučesnika Nemanje I. i Aleksandra Ž.

LOZNICA - Dolijali!Loznička policija rasvetlila je pljačku kuće pokojnog Andrije Miloševića (38), brata čuvenog fudbalera Save Miloševića. Kako saznajemo, krivične prijave podnete su protiv Sava R. (20), Nemanje I. (19) i Aleksandra Ž. (20) iz Loznice, koji se sumnjiče da su na dan sahrane Miloševića upali u njegov dom u Loznici i sa kuće skinuli oluke. Podsetimo, Andrija je poginuo 29. novembra u teškom udesu na auto-putu kod Pećinaca, a sahranjen je 1. decembra u selu Johovac kod Bijeljine.- Savo R., inače višestruki povratnik, Nemanja I. i Aleksandar Ž. na saslušanju su priznali da su ukrali oluke s kuće Andrije Miloševića, koje su potom prodali na otpadu. Međutim, oni su rekli da nisu znali čija je kuća i dodali da su nju opljačkali jer su mislili da je vlasnik u inostranstvu. Rekli su da ni ne znaju ko je Savo Milošević, niti da su bili svesni da su opljačkali kuću čoveka koji je tog dana sahranjen - kaže naš izvor iz istrage.Kako je utvrđeno, oni su u noći između 30. novembra i 1. decembra provalili u Miloševićevu kuću kroz prozor toaleta.- Sava i Nemanja su se merdevinama popeli do prozora toaleta. Otvorili su ga i ušli. U kući su napravili pravi džumbus, ali iako su sve ispreturali, još uvek nije poznato da li su uzeli nešto jer se ne zna čega je sve bilo u kući - kaže naš izvor.

Osumnjičen... Nemanja I.
Osumnjičen... Nemanja I.

Tragedija... Savo Milošević
Tragedija... Savo Milošević

Poznati policijiSASLUŠANI, PA PUŠTENINakon saslušanja trojica osumnjičenih pušteni su na slobodu.- Savo R. ima podebeli dosije. Kriminalom je počeo da se bavi još kao maloletnik i od tada je izvršio preko 20 krađa. I njegov saučesnik Nemanja I. odranije je poznat policiji - kaže naš izvor.

Još u šokuDANIELA NIJE DOLAZILAKomšije kažu da Andrijina supruga Daniela nije dolazila u Loznicu kako bi utvrdila šta je sve iz kuće odneto.- Ogorčena je zbog provale, još je u šoku zbog muževljeve smrti i teško podnosi tragediju koja je snašla. Ne zna se kada će doći u Loznicu - kažu komšije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track