JEZIVO! POLICIJA OSTALA U ŠOKU: Monstrum posle pljačke   ugurao prolaznicu u radnju i ŽIVU JE ZAPALIO! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

horor

JEZIVO! POLICIJA OSTALA U ŠOKU: Monstrum posle pljačke ugurao prolaznicu u radnju i ŽIVU JE ZAPALIO! (VIDEO)

Planeta -

Američka policija je objavila jeziv snimak pljačke u je razbojnik zapalio ženu.

Robert Tompson ušetao je u četvrtak u radnju u kojoj je radila Linda Kamiri, a kada mu je okrenula leđa, on je izvadio pištolj i uperio ga u nju. Zatim je otvorio blagajnu i iz nje ukrao oko 700-800 dolara.

Međutim to monstrumu nije bilo dovoljno nego je otvorio vrata i počeo da razgovara sa jednom ženom. Polse kraćeg razgovora ugurao je ženu u radnju odgurao iza pulta i vezao obe žene. zatimih je polio benzinom za upaljači i zapalio ženu koju je ugurao u trgovinu.

"Rekao mi je da ćutim i da će sve da bude u redu. Oči su mi bile prekrivene, i nisam znala šta radi, i samo sam molila Boga da me spasi", ispričala je prodavačica. Žena koju je razbojnik naknadno uvukao u radnju identifikovana je Dela Vita- Denizeri.

Ona je uspela da skine zapaljenu jaknu i da majicom ugasi plamen koji je zahvatio kosu. Nesrećna žena zadobila je opekotine po glavi, licu i vratu pa je završila u bolnici u Dalasu.

Manijak je ubrzo uhapšen i optužen za teški napad sa smrtonosnim oružjem i teško razbojništvo. Ako želi na slobodu, mora da plati kauziju od četiri miliona dolara. Prodavačica je ostala nepovređena.

Kurir.rs/easttexasmatters.com

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track