MUŠKARCI MOLE DA IH ANA UHAPSI! OVO JE NAJLEPŠA ČLANICA PUTINOVE RUSKE GARDE: Manikir je uskladila sa oružjem, a evo šta je rekla o plavušama (FOTO, VIDEO)
Foto: Instagram/Printscreen

pobedila na takmičenju lepote

MUŠKARCI MOLE DA IH ANA UHAPSI! OVO JE NAJLEPŠA ČLANICA PUTINOVE RUSKE GARDE: Manikir je uskladila sa oružjem, a evo šta je rekla o plavušama (FOTO, VIDEO)

Planeta -

Pobednice prvog foto-takmičenja ruske Nacionalne garde nikoga nisu ostavile ravnodušnim...

Ana Hramcova (31) sa činom podoficira iz Jekaterinburga pobedila je na takmičenju prikupivši najviše glasova.

Lepa Ana je udata, ima jedno dete, diplomirana je pravnica i ima veliko iskustvo u policijskom poslu. Na ovom konkursu je pobedila u konkurenciji od 1.000 drugih kandidata.

⠀ ⠀ ⠀ В прошедший ?Международный женский день вышел сюжет на местном канале ? про меня красотку ?чем живу, дышу... Многое в ролик не вошло, к сожалению да и здесь скорость воспроизведения немного выше сделала, ибо ИГ только минутку разрешает ? ⠀ ⠀ Спортзал: @fitnessfunclub ⠀ Тренер: @antongerasimov23 ⠀ ⠀ Обл тв: @obltv ⠀ ____________________________________________________________ ⠀ ⠀ #следуйзамной #следуй_за_мной #следуйзанами #следуйтезамной #следуйте #следуйзамечтой #подпишись #подпишисьнаменя #подпишисьвзаимно #подписка #подписканаменя #подписказаподписку #подпискавзаимно #подписка4подписка #подпискавзаимная #подпискавзаимнаяподписка #подписканаподписку #инстаграм #девушка #девушки #взаимнаяподписка #взаимная_подписка #фоллоу #фоллоуми #я #селфи #россия #москва #екатеринбург #красаросгвардии2019

A post shared by ᎯℋℋᎯ ჯ℘ᎯℳųỢℬᎯ IFBB (@khramtsovaaniya_ifbb) on

Ana dolazi iz vojne porodice i bila je počastvovana što može da nastavi tradiciju i da se bavi ovim poslom.

"Ponosna sam što nastavljam dinastiju. Čujem te šale o plavušama u službi, ali ih ignorišem", rekla je ona. Radila je u policiji, živi u Jekaterinburgu i vešta je sa puškama i pištoljima.

"Najvažnije je da mirno izvadite pištolj, da naciljate i da izdahnete" objasnila je ističući da je svoj manikir uskladila sa pištoljem.

Sada trenira i za bikini takmičenje, nakon što su je na to nagovorile kolege i prijatelji.

Inače, učesnice su poslale svoje najlepše slike i biografije, a oko 57.000 Rusa je glasalo i izabralo najlepšu.

Ruska Nacionalna garda broji oko 340.000 članova, a osnovao ju je ruski predsednik Vladimir Putin.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Instagram/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track