POKAJAO SE ŠTO JE POSLUŠAO PRIJATELJA: Turisti iz Hong Konga pukao konopac na bandžiju tokom pada (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

INCIDENT NA TAJLANDU

POKAJAO SE ŠTO JE POSLUŠAO PRIJATELJA: Turisti iz Hong Konga pukao konopac na bandžiju tokom pada (VIDEO)

Planeta -

Odmor na Tajlandu neće ostati u lepom sećanju za 39-godišnjeg Majka iz Hong Konga koji je prošlog januara posetio Pataju. Posetio je Changthai Thappraia safari i avanturistički park gde ga je prijatelj nagovorio da proba bungee jumping. Majk je zažalio što je slušao svog prijatelja dok mu je konopac pukao tokom skoka.

Sreća u nesreći je što je bio iznad jezera, pa se ova avantura nije završila kobno.

- Sleteo sam na levu stranu, pa su povrede na toj strani teže - rekao je Majk za Si-En-En, dodajući da je bio sav u modricama i da se osećao kao da ga je neko dobro pretukao. Planirao je samo da isproba strelište, ali je posle nagovaranja stigao do platforme sa koje se moglo skočiti.

- Bilo je jako visoko, pa sam zatvorio oči. "Planirao sam da ponovo otvorim oči kada sam skočio", rekao je on i dodao da je "shvatio da je kabl puknuo kada je otvorio oči i bio je okružen vodom".

Majk je uspeo da ispliva na površinu iako su mu stopala bila vezana konopcem koji se pokidao. Rekao je da mu je park nadoknadio skok i platio testove.

Vlasnik parka Nithit Intim rekao je da je ovo prvi slučaj pucanja užeta i da je osoblje odmah izvuklo Majka iz vode. Rekao je i kako su ga odvezli u bolnicu. Majk je potpisao izjavu o odricanju odgovornosti pre skoka. Intim je rekao da mu je osoblje objasnilo da će kompanija pokriti sve medicinske račune ako dođe do nesreće.

- Ali klijent ne može da traži naknadu za druge vrste troškova - rekao je Intim.

On je dodao da će platiti sve direktne medicinske troškove u Hong Kongu.

(Kurir.rs/Večernji.list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track