TURSKI DRAKULA: Vampir napadao ljude i pio krv

Otkriven krvopija

TURSKI DRAKULA: Vampir napadao ljude i pio krv

Planeta -
Muškarac imao neizmernu želju da pije krv, pa je nasrtao na ljude, sekao ih i isisavao je iz njih, zbog čega je ubrzo uhapšen

ISTANBUL - Stravično.Osoba koja je sekla svoje žrtve i ispijala im krv mesecima je uterivala strah u kosti stanovništvu u Turskoj. Naime, neimenovani muškarac (23) koji uživa u ispijanju krvi nožem je napadao ljude i isisavao im dragocenu tečnost. Policija je uspela da ga uhvati, nakon čega su ga prebacili u bolnicu, gde su lekari otkrili da boluje od takozvanog vampirizma.

Pio svoju krv

Turski mladić, koji je živeo sa suprugom i ocem, odjednom je dobio jaku želju da pije krv. Pošto mu taj osećaj nije davao mira, najpre je počeo sebe da seče po rukama, grudima i stomaku i liže i pije sopstvenu krv. Na telu je imao stravične, duboke posekotine, ali žeđ nikako nije prestajala. Postajao je sve veći zavisnik, pa je počeo da napada i druge ljude, a kasnije je opisao da mu je krv bila potrebna koliko i vazduh koji je udisao. Njegov otac nije imao izbora nego da sinu iz centra za transfuziju krvi nabavlja kesice crvene tečnosti.

Vampirizam

Lekari pod vođstvom doktora Direndža Sakarije iz vojne bolnice „Denizli“, koji su analizirali ponašanje „vampira“ nakon što je uhapšen, saznali su da boluje od disocijativnog poremećaja identiteta, posttraumatskog stresa i hronične depresije i da je alkoholičar. Prema njihovim rečima, svi ti poremećaji javili su se najverovatnije zbog stresnih događaja u njegovom životu. Naime, on je kao tinejdžer video kako jedan njegov drug drugom seče glavu i genitalije, a kasnije je bio svedok ubistva svog ujaka.

- Pošto je bio i podvojena ličnost, verovatno nije mario za to koga napada i šta radi, a imao je amneziju, koja mu je pomagala da zaboravi sve što se dešavalo - objasnili su lekari.

Inače, oboleli je već neko vreme u bolnici na lečenju i njegova želja za krvlju znatno se smanjila, a nije zadobio nikakav poremećaj zbog pređašnjeg konzumiranja ogromne količine krvi.

Zlostavljala ga majka u detinjstvu

Lekari koji su analizirali ponašanje čoveka-vampira istakli su da ga je majka zlostavljala u detinjstvu i tinejdžerskom dobu, što je povezano s pojavom disocijativnog poremećaja identiteta kod njega. Međutim, on se ne seća ničega od svoje pete do 11. godine, ali imao je izmišljenog prijatelja koji ga je navodno mučio, terao da se ponaša nasilnički i čak nagovarao na samoubistvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track