ISPLIVALE PIKANTERIJE IZ ŽIVOTA ČARLSOVE ŽENE: Volela je novac i bila ŽDERAČICA MUŠKARACA
Foto: Profimedia

Novi detalji

ISPLIVALE PIKANTERIJE IZ ŽIVOTA ČARLSOVE ŽENE: Volela je novac i bila ŽDERAČICA MUŠKARACA

Planeta -

Kamila Parker Bouls (69), sada uglađena kraljevska dama, nekada je bila prava "žderačica muškaraca". Tako piše Imodžen Tejlor u knjizi "On The Fringe".

"Kamila je bila otpuštena s otmenog posla gde je radila za dizajnere enterijera jer je volela da se razuzdano zabavlja šezdesetih. Stalno je menjala muškarce", tvrdi Imodžen.

Ona tvrdi da je Kamili to u krvi je i njena prababa Alis Kepel bila ljubavnica kralja Edvarda VII. Baš kao što je i Kamila bila ljubavnica svog sadašnjeg supruga Čarlsa (67), sa kojim je u braku od 2005. godine.

On je pre toga bio u braku sa princezom Dajanom, koja je 1997. poginula u saobraćajci."Kamila je bila prava "parti životinja". Živela je za muškarce, skupe večere, jahanja, novac i provode", tvrdi autorka knjige.

Dodaje da je vojvotkinja svesna da nije neka lepotica, ali sve je nadoknađivala svojim karakterom i urođenim seksipilom.

Već sa 17 godina imala je vezu s aristokratima a šuška se da je nevinost u to vreme izgubila sa Kevinom Burkom, bogatašem iz ugledne britanske porodice.

"Sa muškarcima nije bila ni malo sramežljiva. Bila je jako popularna", tvrdi Tejloroav. Sa prvim suprugom vojnikom Endrijem Parker Boulsom (76) bila je 22 godine u braku.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track