MAJKA MONSTRUM: Ćerku propitivala Bibliju, pa je zbog neznanja BRUTALNO kaznila
Foto: Profimedia

Nije svako za roditelja

MAJKA MONSTRUM: Ćerku propitivala Bibliju, pa je zbog neznanja BRUTALNO kaznila

Planeta -

Pomahnitala majka je, nakon što je tri dana uzastopno pila, brutalno istukla 13-godišnju kćer.

Nakon što nije znala citirati biblijsku priču, počela joj je prijetiti smrću.

Ronda Kemp Šefner (41) iz Middltauna u Pensilvaniji optužena je za premlaćivanje i gušenje kćeri (13) nakon što nije znala da citira Bibliju. Devojčica je kazala policiji kako joj je majka poslednja tri dana bila pijana.

Izvukla je kćer iz kreveta usred noći i naredila joj da na telefon zove nekoliko ljudi, članova porodica i prijatelja. Nakon što se niko nije javio, majka je pobesnile, odvela kćer u kupatilo i naredila joj da klekne na kolena, reči su policije.

"Bio je to siguran znak da slede batine, prepričavala im je uplakana devojčica. Nakon što ju je natjerala da klekne majka je 13-godišnjakinji postavila pitanje iza keg je usledilo premlaćivanje. Upitala je što je Bog rekao čoveku da uradi sa svojim sinom na što je ona odgovorila "Bog je rekao da mu oprosti".

Majka je verovatno mislila na biblijsku priču u kojoj Avram prinosi sina Izaka kao žrtvu nakon što mu je Bog prethodno rekao da ga ubije. "Ne, rekao mu je da sina ubije, odgovorila je majka i, prema rečima policije, kćeri udarila glavom od zid najmanje 5 puta.

Bespoštedno je udarala svaki put kad bi pogrešila rečenicu, a na kraju joj je zapovedila da legne na pod. Tada je počela vući za kosu i pretiti smrću, dodala je policija. Devojčica se očito borila za život, piše Dejli Mejl.

Naposletku kazala joj je da ode i da se nikad ne vraća, a devojčica je pobegla kod oca koji je pozvao policiju. Šefner su prethodno priavljivali susedi zbog nepristojnosti i neprimerena ponašanja, a nakon što su policajci došli vređala ih pa im pokazala srednji prst.

Djevojčica se oporavlja od dobivenih ovreda i traume, a pomahnitalu majku čeka suđenje.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track