OVO JE SERIJSKI UBICA ZA KOJIM TRAGA CELA EVROPA: Silovao i ubijao u Austriji, Nemačkoj, Švedskoj
Foto: Facebook Printscreen

Objavljen foto-robot

OVO JE SERIJSKI UBICA ZA KOJIM TRAGA CELA EVROPA: Silovao i ubijao u Austriji, Nemačkoj, Švedskoj

Planeta -

Nemačka policija objavila foto-robot muškarca za kog se sumnja da je serijski ubica i koji još uvek slobodno šeta Evropom.

Njega policija traži zbog ubistva Nemice Karoline Gruber (27) i dovodi u vezu sa ubistvom Marije L. (19) kod Endingena i studentkinje Lusil K. (20) 2014. godine u Austriji

Podsetimo, policija u Europi istražuje nekoliko napada na devojke. Prošle godine policija u Nemačkoj našla je leš Gruberove u Endingenu am Kaiserštulu. Tokom istrage posumnjalo se da je isti ubica ubio još dve žene na jugu Nemačke i teško ranio jednu u Švajcarskoj.

Sumnja se da je on ubio i studentkinju Lusil K. (20) 2014. godine u Austriji. U februaru ove godine mediji u Nemačkoj su pisali o ubistvu još jedne devojke. Reč je o Uli R. (18) iz južnog Tirola. Ona je brutalno silovana i ubijena 1998. godine, ali napadač do danas nije otkriven , pa s epojavila sumnja da je i ona žrtv aserijskog ubice.

Fotorobot koji je policija objavila napravljen je na osnovu opisa svedokinje koja je videla muškarca na dan ubistva Karoline (27) u blizini mesta zločina, piše Bild. Ranije je bilo objavljeno da kako policija sumnja da bi napadač mogao biti vozač kamiona koji putuje po Europi i zato mu teško ulaze u trag. Obrazac napada je sličan, a ubica napada mlade žene i siluje ih.

(Bild)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 05.04.2017: Da li će sutra biti doneta odluka o izručenju Haradinaja?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track