(VIDEO) OTAC IZ PAKLA: On je ostavio sina (7) u šumi punoj medveda!
Foto: Printscreen

Potraga u Japanu

(VIDEO) OTAC IZ PAKLA: On je ostavio sina (7) u šumi punoj medveda!

Planeta -

Malog Jamata Tanoku traže i vojska i policija, ali već četvrti dan od mališana nema ni traga ni glasa, pa se strahuje da su ga medvedi pojeli.

Tanookini roditelji su u početku policiji rekli da im je sin nestao dok je brao bilje u subotu. Kasnije su priznali da su ga ostavili samog na pet minuta da bi ga kaznili, ali da je on nestao kada su se vratili po njega.

I vojska traži malog Jamata (Foto: Printscreen YouTube)
I vojska traži malog Jamata (Foto: Printscreen YouTube)

"Nisam mogao da prevalim preko usta da smo hteli da ga disciplinujemo, pa sada moramo da molimo policiju da ga traži", objasnio je dečakov otac zašto su promenili iskaz.

Roditelji su rekli da su se odmakli od deteta 500 metara. Policija nije mogla da kaže koliko dugo je dečak bio sam, a lokalni mediji navode da to nije bilo duže od pet minuta.

"Želim da se izvinim mom sinu, ali i zbog toga što smo toliko ljudi uznemirili. Samos e nadam da će se bezbedno vratiti", dodao je dečakov otac.

Inače je ova oblast poznata po velikoj populaciji mrkih medveda i javnost strahuje da je dečak postao žrtva neke zveri. Mališan kod sebe nema ni vodu ni hranu, a temperature u šumi spuštaju se noću na osam stepeni Celzijusa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja