(VIDEO) SKANDAL NA LETU AMERIKAN ERLAJNZA: Stjuard udario majku s bebom i oteo joj kolica!
Foto: Printscreen Facebook//Surain Adyanthaya

Još hteo da bije druge putnike

(VIDEO) SKANDAL NA LETU AMERIKAN ERLAJNZA: Stjuard udario majku s bebom i oteo joj kolica!

Planeta -

Samo nekoliko dana posle užasnog snimka izbacivanja putnika iz aviona avio-kompanije "Junajted erlajnz", svet je šokirao snimak incidenta iz druge američke avio-kompanije - "Amerikan erlajnz".

Užasni događaj je snimljen 9. aprila na letu San Francisko-Dalas, a kako je na svom profilu na Fejsbuku napisao putnik Surejn Adjantana, koji je i snimio video, skandal je počeo kad je stjuard oteo ženi dečja kolica, a onda je i udario.

"Nasilno je oteo kolica ženi s bebom na mom letu, udario je i zamalo zakačio i bebu. A onda je pokušao da potuče s putnikom koji je ustao da je brani", napisao je on.

"Prisilno su izveli majku s decom iz aviona i vratili unutra stjuarda, koji je hteo da se bije s ostalim putnicima. Majka je tražila da joj se izvine, što je predstavnik 'Amerikan erlajnza' odbio", napisao je Adjantaja ispod ove fotografije.

Sad kad je priča procurela u javnost, "Amerikan erlajnz" je promenio ploču i izvinio se, dodajući da je suspendovao agresivnog stjuarda i pokrenuo istragu o slučaju.

(San)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track