SAMO 10 GODINA ZA SILOVANJE DETETA (3): Nije hteo da je povredi, malo se uzbudio...
Foto: Orange Caunty Police I Pt

Bolesno

SAMO 10 GODINA ZA SILOVANJE DETETA (3): Nije hteo da je povredi, malo se uzbudio...

Planeta -
Sudija Mark Keli kaže da to što je 20-godišnjak silovao u garaži nemoćno dete zatisnuvši joj rukom usta da ne vrišti "nije tipičan predatorski, nasilan i brutalan slučaj sodomije nad detetom"

SANTA ANA - Kalifornijski sudija osudio je zločinca koji je silovao devojčicu (3) na samo 10 godina robije tvrdeći da bi svaka veća kazna bila "surova i neprimerena".

Mark Keli, sudija Višeg suda okruga Oranž, zaključio je da Kevin Džon Rohano-Nijeto (20) "nije hteo da povredi" nemoćno trogodišnje dete koje je silovao u garaži svoje kuće! Sudija kaže da je siguran da, iako je Rohano-Nijeto silovao dete i pritom joj držao ruku na ustima da ne bi vrištala, "to nije tipičan predatorski, nasilan i brutalan slučaj sodomije nad detetom".

"Gospodin Rohano nije pratio žrtvu. Igrao je video-igre kada je ona ušla u garažu. Neobjašnjivo se uzbudio, ali izgleda da nije svesno želeo da povredi žrtvu kada ju je seksualno napastovao", objasnio je sudija Keli i šokirao javnost, koja je očekivala da zločinac bude osuđen na 25 godina robije, koliko je predviđeno za ovaj zločin.

Zločin se dogodio 4. juna prošle godine kad je devojčica, prema nekim navodima u rodu s Rohano-Nijetom, ušla u garažu, gde je on igrao igrice. Uhvatio je nemoćno dete, strgnuo joj pantalonice i silovao je. Nije stao ni kad je pored garaže prošla devojčicina majka dozivajuću malenu. Samo joj je zatisnuo usta rukom i nastavio da je siluje. Dete je došlo kući krvavo i u bolovima, a majka je smesta pozvala policiju.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track