Prijatelj Zite Džons: Razvode se jer je Majkl Daglas postao džangrizavi starac

Potvrdio

Prijatelj Zite Džons: Razvode se jer je Majkl Daglas postao džangrizavi starac

Pop kultura -
Majkl je postao džangrizavi starac. On krivi Ketrin za svaki problem i atmosfera među njima je užasna. Stalno joj nešto zamera, stvarno je teško živeti sa njim. Svađe traju već godinama, rekao je prijatelj glumice

Svetski mediji bruje o bračnim problemima Ketrin Zite Džons i Majkla Daglasa, koji su "odlučili da provedu neko vreme odvojeno", kako je potvrdio portparol glumice. I dok se kao razlog rastanka najčešće navodi Zitin bipolarni poremećaj, prijatelj lepotice tvrdi da je krivac ipak Majkl, koji se pretvorio u "džangrizavog starca".Daglas je zahtevan i džangrizav

"Majkl je postao džangrizavi starac. On krivi Ketrin za svaki problem i atmosfera među njima je užasna. Stalno joj nešto zamera, stvarno je teško živeti sa njim. Svađe traju već godinama", rekao je prijatelj glumice.

Razlika od 25 godina ranije nije delovala kao prepreka, pa je tako Ketrin Zita Džons pre tri godine izjavila:

"Pogledajte onog muškarca tamo. To je moj muž. On je holivudska zvezda i mogu da spavam sa njim kad god hoću!"

Ipak, čini se da par više nije mogao da ignoriše probleme. Od aprila, kada su prošetali crvenim tepihom na dodeli nagrada "Čaplin", nisu viđeni zajedno. Oni su se, navodno, već razdvajali prošlog leta, ali se Daglas vratio u porodični dom jer je bio zabrinut za zdravlje svoje žene, koja pati od bipolarnog poremećaja.

"Išli su na bračno savetovanje, ali nije im pomoglo. Jednostavno više nisu zaljubljeni i shvatili su da su potpuno različite osobe. Svesni su da funkcionišu mnogo bolje odvojeno", rekao je izvor blizak paru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track