BOSANSKI GLUMAC KOJI SE PITAO ŠTO NISU UBIJALI SRPSKE MAJKE OPET IZAZVAO BURU: Vređao Srbe, ali ni tu nije stao (VIDEO)
Foto: Facebook/Printscreen

PATI OD SRBOFOBIJE

BOSANSKI GLUMAC KOJI SE PITAO ŠTO NISU UBIJALI SRPSKE MAJKE OPET IZAZVAO BURU: Vređao Srbe, ali ni tu nije stao (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Emir Hadžihafizbegović koji rado glumi u filmovima, serijama i pozorištu na prostorima Srbije i Crne Gore daleko je poznatiji po otvorenoj srbofobiji.

To je potvrdio još jednom i u gostovanju na RTCG. Uvrede i pretnje koje je Hadžihafizbegović izrekao na račun Srba nemoguće je pobrojati

Na RTCG optuživao je Srbe da su "genocidan narod", da su "spremni da ponove genocid", te je uvredio žrtve holokausta, poredeći masovna ubistva Jevreja sa ubistvima muslimana u prošlom ratu.

Još je svež njegov nedavni doprinos „multikulturalnosti BiH“, kada je gostujući u emisiji „Nedeljom u 2“ na HRT-u izjavio:

„Ja se duboko nadam da će Amerikanci shvatiti posle svega ovoga šta politička Srbija radi. Opet im ne valja Makedonija, ne valja im (tzv.) Kosovo, ne valja im Crna Gora, ne valja im Bosna… Sad su se malo s Hrvatskom primirli. Dok se toj političkoj aždaji ne odseče glava posle 30 godina, nema sreće na ovim prostorima“.

Podsetimo, nedavno se pojavio i snimak u kome se glumac u uniformi pitao "zašto bosanski muslimani nisu išli u Negotin i Kraljevo i tamo ubijali srpske majke".

Kurir.rs/In4s.net

Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track